Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem az évfolyamtársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az évfolyamtársamba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/l vagyok.Már 7 éve évfolyamtársak vagyunk egy fiúval(14/f), de eddig nem éreztem ezt az érzést. Eddig is tetszett, de nem ismertem nagyon. De nemrég a mi évfolyamunknak kellett előadnia egy műsort a suliban. A próbákon nagyon kedves volt és viccelődött. Azóta csak rá gondolok, de nem tudom, hogy ő érez-e valamit irántam. Vége a sulinak így nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!
2011. júl. 6. 16:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
már az ismerőseim közt van, de nem tudom, mit írjak neki
2011. júl. 9. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Na, ha visszajelölt az már jó :))

vagy kapd le chat-en, vagy írj neki levelet. Bár a chat

azért jobb lenne.

Kérdezd meg tőle, hogy van, hogy telik a napja. És ami még tök jó, hogy facebook.on valamennyire látod, hogy milyen dolgokat szeret, zenét, filmeket stb. Próbálj vele ezekről beszélni, ne egyből a lényegre térj :D Az majd ráér a következő alkalmakkor, és ha van rá mód, vedd fel msn-re, mert az sokkal közvetlenebb sztem.

Azt egyszerűen el lehet kérni, pl. te használsz msn-t ? mert a face chat-e neked fagy... :D Egyszerű.

Onnantól már simám megy minden magától :)

írj bátran, ha még segíthetek :)

2011. júl. 10. 10:06
 13/14 anonim válasza:
hát adj neki jeleket arról h tetszik neked. vagy verd szilánkosra a koponyáját egy lapáttal gyújtsd fel és majd a hátsó kertben elássuk
2011. júl. 11. 00:29
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, de megölni nem akarom.
2011. júl. 11. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!