Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ezügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezügyben?

Figyelt kérdés

elakarok válni a férjemtől súlyos gondok miatt..

viszont a babánk csak 6 hónapos a lakás amiben élünk az a szüleimé.. közös vagyonunk : hűtö , tv, ágy..

most mennyi idő lenne elválnom tőle..?

pici babával mi lesz?..

és ha a férjem nem akar kiköltözni a lakásból?

végül is én tettem tönkre a házasságunkat.

a babát se akarom elvenni tőle de oda se akarom adni

ő nem tudná nevelni sokat melózik.de félek hogy elveszik tőlem a kislányomat..de már nem szeretem a férjem és elakarok válni,,

de nem akarom hogy évekig elhúzodjon..

mit tegyek..?

2010. szept. 8. 11:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kérdező egy anyagi gondokkal küzdő felelötlen depresziós embernek nem itélnek felügyeleti jogot.

Ha váltok tuti kiderül hogy te eltüntetél egy nagy csomó pénzt, mindegy milyen gyorsan válltok el.

2010. szept. 8. 20:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Na hogy dönt9öttél veszed a bátorságot és beszélsz a férjeddel a gondjaidról?

Ugyanis arról szól a házasság,hogy a te gondod ez enyém is a te bajod az enyém is a te örömöd az enyém is.

Erről szól a holtodiglan holtomiglan.

Ne félj ettől.

Ha pedig továbbra is így gondolkodsz nem vgay érett sem a felnőtt létre sem a házasságra sem arra ,hogy szülő anya légy.

2010. szept. 9. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!