Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez így van vagy régimódi felfogás, elmélet?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon régi hálószoba bútor, én legszivesebben kitennem de a nagymamám szerint ha kipakolom akkor a leendő férjem elhagy, mert a szobának nem lesz már olyan hangulata és szerinte a mai világban a válások 90% ennek köszönhető, ugyanis sok családból hiányzik a hangulatos berendezés... Valóban a régi bútoroknak van egy hangulata, de már sehol sem lehet ilyen berendezést látni2021. dec. 14. 19:56
11/14 Savlekotő válasza:
Utolsó sajnos a vallás kiszívja az agyát az embereknek,azok ilyenek.. :(
12/14 anonim válasza:
11.
Bár én nem vagyok vallásos, de teljesen felesleges és indokolatlan dolognak tartom, hogy még az ilyen kérdések alatt is ennek a csoportnak a szidalmazása megy egyesek részéről. Ez nem különb attól a versenyzőtől aki minden kérdés alá "Orbánozik" egyet, akkor is, ha semmi köze nincs a témához.
13/14 anonim válasza:
Hat mi laktunk a parommal regies butorokkal berendezett albiban, most meg uj butorokkal berendezett sajat lakasban elunk, es egyelore nem hagyott el, pedig elegge mas a ket lakas hangulata.
Szoval szerintem tedd ki a butort nyugodtan…🤦🏼♀️
14/14 anonim válasza:
Leendő férjed? Hát lehet, ha meglát egy ósdi bútort, az lesz a baja. Majd együtt válasszatok bútort inkább. Mama meg zöldségeket beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!