Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek? Ez túl régimódi felfogás?
18 éves lány vagyok, és nekem ez a véleményem az együttélésről:
A fiú(férfi) a főnök. A lány dolga a ház rendbentartása (mosogatás,mosás, vasalás, takarítás, főzés), a fiú meg csinálja a kertet, szerel, leviszi a szemetet. Dolgozni mindketten mennénk, de alapvetően a fiú tartja el a családot. A gyereknevelésben ha este felkel a gyerek a lány megy hozzá, de a fiú is foglalkozik a gyerekkel, főleg ha fiú gyerekről van szó.
Mit szóltok ehhez? A mai világban már nem állja meg a helyét ez a felfogás?
De. A mai világban is pont így működik, egyes eseteket leszámítva. (legalábbis hasonlóan kéne működnie)
A gyereknevelés témában annyit, hogy teljesen mindegy ki megy hozzá éjszaka. Sőt inkább jobb lenne felváltva... :)
A család eltartásban hasonlóan gondolkodunk. :)
25F
Ez sajnos lehetetlen a mai világba
túl idili amerikai kép
de amúgy én is benne lennék.
Ez a hozzáállás teljesen jó, és én is ilyenre vágyom.
22f
Minden kapcsolat egyik lényege talán a közös megállapodás.
Hasonló véleménnyel vagyok én is, de a férfi több dologban is besegíthet, ha tud/ért hozzá, vagy ha szükséges.
A lényeg, hogy meg kéne mondani mindkettőjüknek a saját álláspontjukat és ne féljenek segítséget kérni alkalomadtán a másiktól.
Annyira általánosítani meg nem is kéne, hogy kinek mi a dolga, mert lényegtelen ha mind a ketten kiveszik a részüket a dolgokból és nem csak egy valakire hárul a legtöbb munka, mert jó pár ilyen helyzetet is láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!