Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok? 3 eves hazasok vagyunk es el akarunk valni.
23 eves vagyok. A férjem 29.
Sajnos nem megy nekunk ez az egész, ő agressziv, undoritoan beszel velem stb. Besokalltam.
Van egy 3 eves kisfiunk. Van hitelunk CSOK es babavaro. A CSOKnal most jar le nyaron a határidő a 2.gyerek megszuleteseig. Termeszetesen en nem akarok tőle masodikat. O dolgozott mindig, én nem. Szüleimhez vissza tudok menni lakni kisfiammal. De mi lesz így a hitelekkel?! Kérlek ne bantsatok, fogalmam sincs mihez fogok kezdeni
😂😂
Amúgy az 5 válaszolóval teljesen egyet értek. Én sem tudok lépni sehova olyan ingatlan árak vannak. Ilyesmi hitelek pedig szóba sem jöhetnek pont ezért ahogy a kérdező is járt és igen sokan fognak még így járni mert gyerek fejjel azt hiszik a tini kapcsolatuk örökké fog tartani és amint betöltik a 18-at már ők felnőttek. Hát most megjártad. Sok jóra ne számíts mehetsz dolgozni hogy fizesd a hitel rád eső részét. Vagy majd azt is anyudék fogják?
Tettlegessig fajult nem 1x sajnos. Teljesen elmúlt az iránta érzett szeretetem
Tisztelet 0.. Kisfiam is szeretném kimenteni ebből az egészből, mert egyre jobban megviseli őt is
Csak rettegek bele vágni
Lépni kell, jobb már nem lesz.
Költözz el a gyerekkel a szüleidhez.
Keress munkát.
Add be a válást.
Mondd meg a férjednek, hogy adjátok el a házat. Ő is jobban jár. A másik lehetőség, hogy évekig pereskedtek, elárverezik, és annyit nem kaptok érte, mint a perköltség. A hitel meg csak hízik addig is.
Kell egy ügyvéd, aki ilyenben járatos! Ha kell, kérj rá kölcsön, vagy adj el valamit, de egyedül nem fogod tudni megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!