Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok? 3 eves hazasok vagyunk es el akarunk valni.
23 eves vagyok. A férjem 29.
Sajnos nem megy nekunk ez az egész, ő agressziv, undoritoan beszel velem stb. Besokalltam.
Van egy 3 eves kisfiunk. Van hitelunk CSOK es babavaro. A CSOKnal most jar le nyaron a határidő a 2.gyerek megszuleteseig. Termeszetesen en nem akarok tőle masodikat. O dolgozott mindig, én nem. Szüleimhez vissza tudok menni lakni kisfiammal. De mi lesz így a hitelekkel?! Kérlek ne bantsatok, fogalmam sincs mihez fogok kezdeni
Vissza kell fizetni a hiteleket büntetőkamatokkal együtt.
Föltétlen menj ügyvédhez és a bankba, de őszintén, sok jóra ne számíts.
Én esküszöm, hogy nem akarlak bántani, és sajnállak is titeket is, meg a gyereket főleg!
De remélem sokan fognak még így járni mint ti, hogy végre beszakadjon az ingatlanpiac, és a normális, felelősen gondolkozó, dolgozó fiataloknak is legyen esélye ingatlant venni, a munkával megkeresett, adózott jövedelmükből!
Megérdemlitek a sorsotokat! Egy felnőtt embernek meg kell tanulnia, hogy semmi nincs ingyen az életben. Még akkor sem, ha a vezér azt mondta!
Mire ment az a sok pénz? Vettetek ingatlant? Ha igen, és fel lett újítva, meg marha nagy szerencsével, lehet, hogy többért lehet eladni, és viszonylag gyorsan elmegy. Kérdés, hogy abból ki lehet-e fizetni kamatokkal együtt a hiteleket és minden mást. De úgy is kevesebb hitel marad, amit felezni kell.
Te kapod majd a gyerektartást, a családit, és az adókedvezményt, ha dolgozol.
Nagyon gyorsan keress valami munkát, és állj a talpadra!
alapvetően a házasság alatt szerzett összes vagyon és összes hitel közös, azaz fele-fele arányban a tiéd és az övé
ennek visszafizetése a hitelszerződéstől függ, részletekért a bankot keresd
a válásnál arra számíts,hogy hosszú lesz, sok gyötrelemmel; ilyen típusú emberek szeretnek minden lépésben keresztbe tenni
De, jelzáloggal is el lehet adni. Olyan nincs, hogy emiatt nem lehet.
Esetleg ha van ingatlanos ismerősöd, aki ingyen is ad tanácsot, érdemes megkeresni, hogy ez hogy megy a gyakorlatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!