Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor a "dugipénz" is közös vagyonnak számít?
Az elmúlt 2 évben havi 50 E ft-t utaltam egy számlára, amiről a férjem nem tud. Úgy néz ki válunk. Szerintetek ez közös vagyonnak számítana, ha kiderül?
A 3 éves unokahúgom nevén van a számla, az összeg fele őt illeti (erről írtunk papírt is)
A párom nem szereti a testvéremet, ezért nem akartam, hogy tudjon róla, hogy támogatom a kislányt. A testvéremék csak úgy fogadták el, ha az összeg fele a kislányé, fele az enyém marad.
szerintem
meg halgass és nem derül ki.kell az még neked.
Lényegében pénzt ajándékoztál. Szerintem a férjed hozzájárulását az ajándékozáshoz a jog vélelmezi.
Kivéve, ha a körülményekből látszik, feltételezni lehetett volna, hogy nem járult volna hozzá.
(jelen esetben ezt lehet feltételezni)
Intézd úgy hogy ne tudja meg...
Amúgy szerintem mivel a számla a kiscsaj nevén van a férjednek nem sok köze van hozzá.
Csak a te fizetésedből utaltad át? Mert szerintem akkor nem jár neki belőle.
de miért, hiszen a férj megcsalta, a feleség meg a SAJÁT túlóráiból tett félre pénzt, amiért Ő dolgozott meg...
mi köze ehhez a férjnek, aki amig a nő túlórázott, félre...tt és még pénzt is kéne érte adni neki vagy mi?
hogy raktad rá a pénzt?
a számládról közvetlen utaltad?
kideríthető, hogy te utaltad rendszeresen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!