Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyenkor a "dugipénz" is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor a "dugipénz" is közös vagyonnak számít?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben havi 50 E ft-t utaltam egy számlára, amiről a férjem nem tud. Úgy néz ki válunk. Szerintetek ez közös vagyonnak számítana, ha kiderül?

A 3 éves unokahúgom nevén van a számla, az összeg fele őt illeti (erről írtunk papírt is)

A párom nem szereti a testvéremet, ezért nem akartam, hogy tudjon róla, hogy támogatom a kislányt. A testvéremék csak úgy fogadták el, ha az összeg fele a kislányé, fele az enyém marad.

2010. szept. 3. 19:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

szerintem

meg halgass és nem derül ki.kell az még neked.

2010. szept. 3. 20:20
 12/28 anonim ***** válasza:
A teljes fele, mert hogy a teljes összeg fele lenne az ővé, ebből együtt elajándékozhatjátok a felét az umokatesódnak és akkor a feléből jut egynegyed egynegyed nektek. De ha nem egyezik bele, akkor az elajándékozott résznek is a felét vissza kell adni, magyarul ha te nem kérsz vissza pénzt az unokahugodtól akkor az egész saját feledet oda kell adnod neki. (szerintem keress ügyvédet, hátha bele lehet számítani azt amit ő költött a szeretőjére stb.)
2010. szept. 3. 20:21
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
lehet neki is van dugipénze
2010. szept. 3. 20:29
 14/28 anonim ***** válasza:

Lényegében pénzt ajándékoztál. Szerintem a férjed hozzájárulását az ajándékozáshoz a jog vélelmezi.

Kivéve, ha a körülményekből látszik, feltételezni lehetett volna, hogy nem járult volna hozzá.

(jelen esetben ezt lehet feltételezni)

2010. szept. 3. 20:34
 15/28 anonim ***** válasza:
De szerintem nem fog kiderülni az egész!
2010. szept. 3. 20:35
 16/28 anonim ***** válasza:
9%
sztem annak a nőnek is vett ajándékokat akivel megcsalt
2010. szept. 3. 20:38
 17/28 anonim ***** válasza:

Intézd úgy hogy ne tudja meg...

Amúgy szerintem mivel a számla a kiscsaj nevén van a férjednek nem sok köze van hozzá.

Csak a te fizetésedből utaltad át? Mert szerintem akkor nem jár neki belőle.

2010. szept. 3. 20:58
 18/28 anonim ***** válasza:
30%

de miért, hiszen a férj megcsalta, a feleség meg a SAJÁT túlóráiból tett félre pénzt, amiért Ő dolgozott meg...

mi köze ehhez a férjnek, aki amig a nő túlórázott, félre...tt és még pénzt is kéne érte adni neki vagy mi?

2010. szept. 3. 21:05
 19/28 anonim ***** válasza:
50%

hogy raktad rá a pénzt?

a számládról közvetlen utaltad?

kideríthető, hogy te utaltad rendszeresen?

2010. szept. 3. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha az ügyvéd észre veszi az és gondolom ha tapasztalt ügyvédje van ennél már durvább trüköket is látot.
2010. szept. 3. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!