Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor neki kell gyerektartást fizetnie akkor még sok is a két gyerekre 20 ezer ft,mikor nekem akkor mit képzelek magamról h csak ennyit fizetek?
Gyerektartás emelést kértem exemtől. 5 éve ennyi,azóta exem is jobban keres már. Próbáltam bíroság nélkül meg egyezni vele. Meg fenyegetett hogy akkor elpereli a gyerekeket ha többet kérek. Sokat gondolkodtam végül be adom a bíróságra a papirokat hogy átadom a felügyeleti jogot neki. Ezt emlitettem is neki hogy jövő héten be megyek és beadom. Mondtam a jelenlegi fizetésemből fizetek majd 40 ezer ft-t,ha vissza tudok menni több műszakba akkor emelhetünk is.
Fel van háborodba hogy milyen anya vagyok,hol elég a 40 ezer ft a gyerekre,ő nem tud akkor műszakba dolgozni meg túlórazni ha nála van mindig gyerek.
Mondtam neki a csp gyerektartással együtt a bevételem 170 ezer ft,ebből nem tudom el látni a gyerekeket,albit is fizetek,te nem akarsz emelni pedig jobb hónapba a tripláját kapod annak amit én,te nondtad ha kevés a gyerektartás majd neveled őket te.
Nagyon rosszul érzem magam amiért átadom neki a gyerekeket de nem tudom őket ennyi pénzből eltartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!