Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor neki kell gyerektartást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor neki kell gyerektartást fizetnie akkor még sok is a két gyerekre 20 ezer ft,mikor nekem akkor mit képzelek magamról h csak ennyit fizetek?

Figyelt kérdés

Gyerektartás emelést kértem exemtől. 5 éve ennyi,azóta exem is jobban keres már. Próbáltam bíroság nélkül meg egyezni vele. Meg fenyegetett hogy akkor elpereli a gyerekeket ha többet kérek. Sokat gondolkodtam végül be adom a bíróságra a papirokat hogy átadom a felügyeleti jogot neki. Ezt emlitettem is neki hogy jövő héten be megyek és beadom. Mondtam a jelenlegi fizetésemből fizetek majd 40 ezer ft-t,ha vissza tudok menni több műszakba akkor emelhetünk is.

Fel van háborodba hogy milyen anya vagyok,hol elég a 40 ezer ft a gyerekre,ő nem tud akkor műszakba dolgozni meg túlórazni ha nála van mindig gyerek.

Mondtam neki a csp gyerektartással együtt a bevételem 170 ezer ft,ebből nem tudom el látni a gyerekeket,albit is fizetek,te nem akarsz emelni pedig jobb hónapba a tripláját kapod annak amit én,te nondtad ha kevés a gyerektartás majd neveled őket te.

Nagyon rosszul érzem magam amiért átadom neki a gyerekeket de nem tudom őket ennyi pénzből eltartani

2021. okt. 13. 06:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Annyira sajnálom, de a legtöbb pasi ilyen. Közöld vele, hogy dönthet: vagy emeltek rajta, vagy átadod neki a felügyeleti jogot. A bíróság ha ezt megkapja ezzel az indoklással, akkor úgyis emelni fog rajta. Aztán add be.
2021. okt. 13. 06:46
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Így szokott ez lenni.... Ha neki kell fizetnie, akkor sok, ha te fizetsz, akkor már kevés. Sajnálom a gyerekeket, de tudja meg az apjuk is végre, hogy milyen nehéz.
2021. okt. 13. 06:49
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Ezt kötelezően elolvastatnam minden incellel akik napi szinten tolják ki a nők az aranyasok akik kisemmizik a pasikat kérdéseket.
2021. okt. 13. 06:57
 4/21 anonim ***** válasza:
5%

Ebben a történetben csak a gyerekek nem számítanak.

Sem egyik, sem másik részről.

Számos támogatási lehetőség van az állam, a kerület részéről, tessék utánajárni.

Azon felül alapból jár a kedvezményes, akár ingyenes étkeztetés, ingyen tankönyv.

Az exed fenyegetőzésére simán odalöknéd neki őket, hogy csináljon velük akkor, amit akar? Ő egy tróger, a gyerekek nem fontosak neki.

Milyen anya vagy te, hogy képes vagy anyagi okokból lemondani róluk?!

2021. okt. 13. 07:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, rengeteg támogatás jár, aha.. Akkor most ébredj fel
2021. okt. 13. 07:26
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a kérdés így ebben a formában fikció. De amúgy igen ez így szokott lenni. Leckéztetésnek tökéletes.
2021. okt. 13. 07:27
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem kapok gyermekvédelmi kedvezményt ,kb 1000fttal több az egy főre jutó jövedelem így nem jár nincs ingyen étkezés. Igaz még csak a nagyobbiknak kell kaját fizetni a suliba, a kisebbik ovis ott nem kell.

Pont h nézem a gyerekim. Nem tudom ennyi pénzből eltartani őket.

2021. okt. 13. 07:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

#4. Nem a postásnak akarja átpasszolni őket, hanem az apjuknak.Álljon már meg a menet.

Kérdező. Próbáld meg ezt, nyugodj meg nem fog belemenni és emelni fog a gyerektartáson. Ezeknek a jellemtelen férgeknek ha nincs tehén nem kell a borjú sem. Az én gyerekem 168-ból 16 órát van az apjánál. Nincs rá több igénye. De legalább fizet, nem lehetetlenít el.

2021. okt. 13. 08:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Mi is 40000 Ft - ot fogunk kapni 2 gyerekre, de egyenlőre még sem nem fizet, jövő héten lesz a tárgyalás. Már hónapok óta külön élünk, minket teljesen ellehetetlenít anyagilag, viszont neki nem kellenek a gyerekek.

A gyermekvédelmi kedvezményt mi megkaptuk. De így is nagyon nehéz.

Kitartást kívánok neked.

2021. okt. 13. 08:09
 10/21 anonim ***** válasza:
1%

Lemondanal a gyermekeid felugyeleti jogarol, mert nem fizet eleget az ex?

Szereted te oket egyaltalan? Egy normalis anya soha nem mondana le a gyerekerol, pláne nem a penz miatt.

Az en anyam inkabb eljart maszekban takaritani, mivel az en apam is kb a minimumot fizette.. de eszebe sem jutott hogy a keves penz miatt atpateroljon hogy neki jobb legyen.

Szanlak kerdezo.

2021. okt. 13. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!