Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor neki kell gyerektartást fizetnie akkor még sok is a két gyerekre 20 ezer ft,mikor nekem akkor mit képzelek magamról h csak ennyit fizetek?
Gyerektartás emelést kértem exemtől. 5 éve ennyi,azóta exem is jobban keres már. Próbáltam bíroság nélkül meg egyezni vele. Meg fenyegetett hogy akkor elpereli a gyerekeket ha többet kérek. Sokat gondolkodtam végül be adom a bíróságra a papirokat hogy átadom a felügyeleti jogot neki. Ezt emlitettem is neki hogy jövő héten be megyek és beadom. Mondtam a jelenlegi fizetésemből fizetek majd 40 ezer ft-t,ha vissza tudok menni több műszakba akkor emelhetünk is.
Fel van háborodba hogy milyen anya vagyok,hol elég a 40 ezer ft a gyerekre,ő nem tud akkor műszakba dolgozni meg túlórazni ha nála van mindig gyerek.
Mondtam neki a csp gyerektartással együtt a bevételem 170 ezer ft,ebből nem tudom el látni a gyerekeket,albit is fizetek,te nem akarsz emelni pedig jobb hónapba a tripláját kapod annak amit én,te nondtad ha kevés a gyerektartás majd neveled őket te.
Nagyon rosszul érzem magam amiért átadom neki a gyerekeket de nem tudom őket ennyi pénzből eltartani
Ebben a történetben csak a gyerekek nem számítanak.
Sem egyik, sem másik részről.
Számos támogatási lehetőség van az állam, a kerület részéről, tessék utánajárni.
Azon felül alapból jár a kedvezményes, akár ingyenes étkeztetés, ingyen tankönyv.
Az exed fenyegetőzésére simán odalöknéd neki őket, hogy csináljon velük akkor, amit akar? Ő egy tróger, a gyerekek nem fontosak neki.
Milyen anya vagy te, hogy képes vagy anyagi okokból lemondani róluk?!
Nem kapok gyermekvédelmi kedvezményt ,kb 1000fttal több az egy főre jutó jövedelem így nem jár nincs ingyen étkezés. Igaz még csak a nagyobbiknak kell kaját fizetni a suliba, a kisebbik ovis ott nem kell.
Pont h nézem a gyerekim. Nem tudom ennyi pénzből eltartani őket.
#4. Nem a postásnak akarja átpasszolni őket, hanem az apjuknak.Álljon már meg a menet.
Kérdező. Próbáld meg ezt, nyugodj meg nem fog belemenni és emelni fog a gyerektartáson. Ezeknek a jellemtelen férgeknek ha nincs tehén nem kell a borjú sem. Az én gyerekem 168-ból 16 órát van az apjánál. Nincs rá több igénye. De legalább fizet, nem lehetetlenít el.
Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Mi is 40000 Ft - ot fogunk kapni 2 gyerekre, de egyenlőre még sem nem fizet, jövő héten lesz a tárgyalás. Már hónapok óta külön élünk, minket teljesen ellehetetlenít anyagilag, viszont neki nem kellenek a gyerekek.
A gyermekvédelmi kedvezményt mi megkaptuk. De így is nagyon nehéz.
Kitartást kívánok neked.
Lemondanal a gyermekeid felugyeleti jogarol, mert nem fizet eleget az ex?
Szereted te oket egyaltalan? Egy normalis anya soha nem mondana le a gyerekerol, pláne nem a penz miatt.
Az en anyam inkabb eljart maszekban takaritani, mivel az en apam is kb a minimumot fizette.. de eszebe sem jutott hogy a keves penz miatt atpateroljon hogy neki jobb legyen.
Szanlak kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!