Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár valami ilyen esetben?
Szét szeretnék menni a párommal, mert kiderült hogy rendszeresen csalt. Én eddig nem dolgoztam mióta megszületett a kicsi.
Nem vagyunk házasok, de 8 éve együtt élünk. Van egy 4 éves fiúnk.
A házat örökölte amiben élünk. Papíron szerintem semmi közöm hozzá. A bejelentett fizetése nagyon alacsony, de kézbe 400-500 ezret kap.
Amikor mondtam neki h el akarok menni vigyorogva mondta h tessék csak, mehetek majd vissza anyámhoz az 1 szobásba gyerekkel, mert ebből házból semmit nem fogok látni. Azt is mondta h felejtsem el hogy minimál bérre bejelentve 30 ezernél többet fogok látni gyerektartásra.
Igaz ez?
Őszintén mérges vagyok és igazságtalannak érzem, hogy elmegyek csupasz seggel úgy hogy ő csalt meg, ő meg fizetget majd nevetséges 30ezret és elvan a másik nővel mint hal a vízben.
Szeretném legombolni róla az utolsó fillért is. Mit lehetne tenni?
Nem tudod! Egyébként dolgoztál szülés előtt?
Én anno kötöttem házassági szerződést, amiben benne van, hogyha válásra kerül a sor, enyém a ház, az autó, amit epp használok, és a gyerekek kizárólagos felügyeleti joga. Nem kérek a cégekből, nyaralolból, lakásokból semmit. Csak a ház, es a születemdő gyerekek (2ő lett) Durva, hogy belevágtál igy a gyerekvállalásba! En ezeket azért kértem, mert egy elég magas pozit hagytam ott. Nem tudom, nálad is hasonló e a helyzet!
(Egyébként örömmel belement, máskülönben nem szültem volna neki, szerencsére sokadik éve nem kellett elővenni!)
Sokat nem tehetsz, mert a birosag a bejelentett jovedelme alapján fog gyetektartást ítélni. 1.es jól mondja: ha számlákkal tudod igazolni, hogy beleszálltál felujitás ilyesmibe, akkor az jár.
Ha házasok lettek volna sem járna neki a hapsi örökölt házából semmi. Az mindig különvagyon marad (örökség, ajándék és házasság előtt szerzett vagyon).
Szóval igazat mond - a házból neked semmi nem jár.
Menj el bíróságra, add be a keresetet a felügyeleti jog, láthatás és gyerektartás ügyben. Aztán - főleg hogy már 4 éves a gyerek, amúgy miért nem dolgozol??? - keress munkahelyet, gyerek oviban és majd idővel jön a gyerektartás. Egyébként sajnos igen, kb anyudhoz tudsz visszamenni lakni egyelőre.
Sajnálom, ami történt, hogy megcsalt. De sajnos az anyagi, gyakorlati része az ilyen, ha semmid nincs.
Uhh... Nem akarok visszamenni anyámhoz és nyomorogni a kis lakásában.
Lehet hogy meg kellene bocsátanom? 😟
Ezt talán magadnak kéne eldöntened...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!