Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jár valami ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár valami ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Szét szeretnék menni a párommal, mert kiderült hogy rendszeresen csalt. Én eddig nem dolgoztam mióta megszületett a kicsi.

Nem vagyunk házasok, de 8 éve együtt élünk. Van egy 4 éves fiúnk.

A házat örökölte amiben élünk. Papíron szerintem semmi közöm hozzá. A bejelentett fizetése nagyon alacsony, de kézbe 400-500 ezret kap.

Amikor mondtam neki h el akarok menni vigyorogva mondta h tessék csak, mehetek majd vissza anyámhoz az 1 szobásba gyerekkel, mert ebből házból semmit nem fogok látni. Azt is mondta h felejtsem el hogy minimál bérre bejelentve 30 ezernél többet fogok látni gyerektartásra.

Igaz ez?

Őszintén mérges vagyok és igazságtalannak érzem, hogy elmegyek csupasz seggel úgy hogy ő csalt meg, ő meg fizetget majd nevetséges 30ezret és elvan a másik nővel mint hal a vízben.

Szeretném legombolni róla az utolsó fillért is. Mit lehetne tenni?

2021. okt. 7. 08:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha a házba vettél bútorokat, felújításba beszálltál, és vannak számláid, akkor az be tudod hajtani rajta.
2021. okt. 7. 08:14
 2/18 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudod! Egyébként dolgoztál szülés előtt?

Én anno kötöttem házassági szerződést, amiben benne van, hogyha válásra kerül a sor, enyém a ház, az autó, amit epp használok, és a gyerekek kizárólagos felügyeleti joga. Nem kérek a cégekből, nyaralolból, lakásokból semmit. Csak a ház, es a születemdő gyerekek (2ő lett) Durva, hogy belevágtál igy a gyerekvállalásba! En ezeket azért kértem, mert egy elég magas pozit hagytam ott. Nem tudom, nálad is hasonló e a helyzet!

(Egyébként örömmel belement, máskülönben nem szültem volna neki, szerencsére sokadik éve nem kellett elővenni!)

Sokat nem tehetsz, mert a birosag a bejelentett jovedelme alapján fog gyetektartást ítélni. 1.es jól mondja: ha számlákkal tudod igazolni, hogy beleszálltál felujitás ilyesmibe, akkor az jár.

2021. okt. 7. 08:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok házasok vagy bejegyzett élettársak, akkor nincs vagyonközösség sem, tehát nem jár semmi. Részvétem.
2021. okt. 7. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítok, gyerektartás jár akkor is, de semmi más nem, mivel nem volt közös vagyonotok.
2021. okt. 7. 08:33
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
A saját pénzedből vett holmikat megtarthatod, ha tudod bizonyítani, hogy tényleg a tiéd volt az a pénz (nem az ő pénze egy te neveden lévő bankszámlán).
2021. okt. 7. 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha házasok lettek volna sem járna neki a hapsi örökölt házából semmi. Az mindig különvagyon marad (örökség, ajándék és házasság előtt szerzett vagyon).

Szóval igazat mond - a házból neked semmi nem jár.

Menj el bíróságra, add be a keresetet a felügyeleti jog, láthatás és gyerektartás ügyben. Aztán - főleg hogy már 4 éves a gyerek, amúgy miért nem dolgozol??? - keress munkahelyet, gyerek oviban és majd idővel jön a gyerektartás. Egyébként sajnos igen, kb anyudhoz tudsz visszamenni lakni egyelőre.

Sajnálom, ami történt, hogy megcsalt. De sajnos az anyagi, gyakorlati része az ilyen, ha semmid nincs.

2021. okt. 7. 08:44
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Gyerektartás fog egyedül járni. Annyi , amennyit a bíróság megítél. Tipikus magyar nő vagy. Legombólni az utolsó fillért is.... . Hála az égnek nem fog menni.
2021. okt. 7. 09:03
 8/18 A kérdező kommentje:

Uhh... Nem akarok visszamenni anyámhoz és nyomorogni a kis lakásában.

Lehet hogy meg kellene bocsátanom? 😟

2021. okt. 7. 10:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt talán magadnak kéne eldöntened...

2021. okt. 7. 10:59
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Miétt nem dolgozol?
2021. okt. 7. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!