Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben a válás az egyetlen megoldás?
Pár éve vagyunk házasok, eleinte amíg nem éltünk együtt úgy tűnt tökéletes párt alkottunk. Párom törődött velem, legtöbbször figyelembe vette kéréseimet. Ez két év után fokozatosan kezdett megváltozni. Azt tudni kell, felnőtt gyerekei vannak, igazából legsúlyosabb problémáink ebből adódnak. Mert hát vannak apróbb gondok is, háztartási feladatok elosztása, szex gyakorisága, ilyesmi. De ezek miatt még élhetnénk viszonylag normálisan.
A gyerekei miatt egyre többet veszekszünk és egyre súlyosabban.
Tulajdonképpen az a baj hogy őket mindig és minden esetben előrébb valónak tartja nálam. Felnőttekről van szó!
Hogy példát is mondjak, legkeményebb covid idején is jöttek látogatóba, holott betegségeim miatt féltem hogy elkaphatom tőlük.
Hiába kértem páromat hogy ne itt nálunk találkozzanak amíg nem kapok oltást, páromat ez nem érdekelte. Aztán ha mondjuk születésnapos köszöntést kigondol a gyerekeivel akkor azt sem egyezteti velem. És satöbbi. Amikor nem megyek, megharagszik. Miszerint ott van a helyem ahol ő van. Ha kérnek valamit rohan csapot-papot itthagyva, az sem érdekli ha velem akkorra már megbeszélt valami mást.
Mára nagyon durva veszekedések alakultak ki köztünk a gyerekek miatt.
Hiába próbáltam megértetni vele leginkább a mód a baj ahogy közli velem ezeket a találkozásokat. Ha kedvesen megkérdezné szeretnék-e változtatást azon amit eltervezett velük, úgy másabb lenne.
Sosincs így, folyton kérsz tények elé állít amin nem lehet változtatni.
Már fejemhez vágta hogy utálom a gyerekeit, ami megmondom őszintén lassan igaz is. Nyugodt pillanataimban tudom hogy mindezért csakis párom hibás, hiszen semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, azt hajtogatja hogy kövessem a döntéseimben akkor nem lesz semmi gond.
Én ezt nem bírom tovább. Válnátok? Úgy érzem nem bennem van a hiba.
Nem a gyerekei a baj. Hanem, hogy nem tisztel téged. Nem érdekli, mit fogsz szólni, ezért állít kèsz tények elé.
Csak furcsállom, hogy ez neked nem tűnt fel az elején.
Mert aki ennyire hülye, empàtiátlan, egoista, önző barom, az mindig is az volt.
Köszönöm a tanácsokat. Én sem azért kötöttem össze párommal az életemet hogy szétmenjünk. Egyáltalán nem gondoltam hogy ez lesz, azt hittem felnőtt gyerekek már élik a saját életüket. Illetve azt gondoltam ha valamit terveznek figyelembe vesznek engem is. Legalábbis a saját férjem figyelembe vesz. Sajnos ilyenkor mintha nem is lennék.
Értem hogy válás a megoldás. A továbbiak miatt azért érdekelne kívülállók véleménye párom mennyire hibás.
Köszönöm az eddigi válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!