Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyetlen problémája velem, hogy sokszor panaszkodok, ismételgetem ugyanazt, ahelyett hogy megoldanám. Nagyon zavarja. De ha bajom van, jól esik panaszkodni, meg szóvá tenni ugyanazt a nem tetsző dolgot, ha csak eszembe jut. Mi a megoldás?
Semmi baj nincs. Mert a nőknek szükséglet, hogy elmondják a bajaikat, ez amolyan stresszlevezetés (velük szemben a pasik bezárkóznak, ami nem túl jó). Minden nő ezt csinálja. Aztán a gond majd megoldódik, de itt nem a megoldás a lényeg, hanem, hogy a nő megkönnyebbüljön.
A hiba a pasiban van, aki nem érti a női gondolkodást. Ezért javasltam, hogy keressen más pasit, aki érzékenyebb a nőkre. De előtte még beszéljen vele egyszer, mondja el, hogy ez szükséglet. Ha nem érti meg, nem érzi át, kuka a pasi.
3as vagyok és nő, hagyjuk már ezt az ostoba általánosító maszlagot. Még, hogy szükséglet meg stresszlevezetés.. Lustaság és tehetetlenség, semmi más.
Lehet, te másabb vagy, de sok nőnek fontos, hogy elmondja a problémáját. És e kérdésben is hasonló esettel állunk szemben.
A férfiakkal meg - ahogy utaltam rá - az a gond, hogy nem mondják el a dolgokat. Ebben a tekintetben én kivétel vagyok, de ettől még igaz, hogy a pasik nehezebben mutatják ki az érzéseiket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!