Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Szakítás az egyetlen megoldás?
27/N, 27/F vagyunk. 20 éves korunk óta együtt, együtt is élünk 3 éve. Nem tudok rosszat mondani egy dolgon kívül, remekül megvagyunk, de mintha részemről úgy néznék rá, mint egy sima barátra. Szeretek vele programozni, szeretek vele lenni, tudunk beszélgetni, közös céljaink vannak. Nagyon jó ember. De nincs semmi szenvedély köztünk. Nincsenek közös fürdések, bújások. Néha lenne rá igénye, de én vagyok a baj… nem esik jól. Mintha a testvéremet csókolnám.
Igényem lenne ezekre. Néha elsírnám magam, hogy ezek az évek így telnek. Szexben, hát… sajnos gyorsan végez, de mindig figyel rám, akarja kézzel nekem aztán, de nem megy :-(
Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. A lakás az enyém: most rakjam ki? Aki semmi rosszat nem tett? Mondjam meg, hogy eddig volt otthonod, keress magadnak egy szobát?!
Miközben látom magam előtt, hogy milyen lehetne az életünk. Mennyit elérhetnénk együtt. De az intimitás gondolata és hogy hozzámérjen, az egyszerűen sírásra késztet.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Tudtok valami tanácsot adni? El kéne engednem ezt a szex dolgot?
Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy lemondj a boldogságról. Jelenleg úgy látod, az a boldogság, ha vele maradsz és felépítetek egy biztos jövőt. De ha nem társként nézel rá, akkor az összes többi dolog, amit együtt elértek, szinte semmit nem fog jelenteni és 10-15 év múlva azon fogsz keseregni, hogy másként is élhetted volna az életed. Ha már most nincs vonzalom, később még ennyi sem lesz.
Egyszer, kb. 16 éves lehettem, anyám azt mondta: "Szeretem apádat, de már csak úgy, mint egy megszokott bútordarabot." Ennél szánalmasabb mondatot ritkán hall az ember.
Egyébként voltam ilyen helyzetben, mint te, mi is nagyon fiatalon ismerkedtünk meg, még 16 sem voltam és 12 évig éltünk együtt. Valamikor a nyolcadik év felé kezdtem ezt érezni, mint te. Húztam még négy évig, de napról napra rosszabb volt. Ma már teljesen másként csinálnám. Az évek peregnek, amiket már semmivel nem lehet visszahozni.
Adj esélyt magadnak és a párodnak is, hogy mindketten megtaláljátok azt az embert, akivel minden működik. Akármilyen közhely, a kapcsolat alapja a vonzalom. Ha nincsenek meg az alapok, bármilyen jó anyagokkal építkezel, össze fog omlani, mert nem bírja el a rá nehezedő súlyt.
40/N
Egyem a szíved, anyád lehetnék :) Hidd el, ezt még 55 évesen sem kell elnézned, sőt, soha.
Most önnön boldogságodról mondanál le, más miatt?
Ráadásul nem az anyja van.
Szépen ints búcsút, őt már várják haza. Lesz hova mennie. És nem hinném, hogy nem egy önző alak, ha fel sem tűnik neki hogy te szenvedsz már.
Párterápia?? :D Komolyan? 3 szros év után?
Már rég halott az ügy. Szegény lány most épp a szexről készül lemondani, nehogy kitegye a szűrét ennek az ipsének...
Ezért kell a 20 éves lányok mellé érett, felnőtt, FÉRFI.
Bár...amit leírtál ez 1:1 így megy a házasságokban is. Pár év, és oly mindegy, hogy a saját, vagy a nejem combját fogom-e. Úgyis a 16 éves szomszédlányra gondolok.
5 Te beteg kretén. Gondolom már nem áll fel senkire, csak óvodásokra.
Jó sok nő megalázhatott, amiért ilyen rusnya jószág lettél, nehéz kiheverni inkább gyereklányokra hajtasz. Kár, hogy ők is körberöhögnek
Csak máskor ne legyen képed kiírni magadra nagybetűkkel, hogy férfi, mert még hímneműnek is nehezen mész el
6.-nak.
Tippelek!
A palid lecserélt egy fiatalabbra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!