Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Szakítás az egyetlen megoldás?
27/N, 27/F vagyunk. 20 éves korunk óta együtt, együtt is élünk 3 éve. Nem tudok rosszat mondani egy dolgon kívül, remekül megvagyunk, de mintha részemről úgy néznék rá, mint egy sima barátra. Szeretek vele programozni, szeretek vele lenni, tudunk beszélgetni, közös céljaink vannak. Nagyon jó ember. De nincs semmi szenvedély köztünk. Nincsenek közös fürdések, bújások. Néha lenne rá igénye, de én vagyok a baj… nem esik jól. Mintha a testvéremet csókolnám.
Igényem lenne ezekre. Néha elsírnám magam, hogy ezek az évek így telnek. Szexben, hát… sajnos gyorsan végez, de mindig figyel rám, akarja kézzel nekem aztán, de nem megy :-(
Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. A lakás az enyém: most rakjam ki? Aki semmi rosszat nem tett? Mondjam meg, hogy eddig volt otthonod, keress magadnak egy szobát?!
Miközben látom magam előtt, hogy milyen lehetne az életünk. Mennyit elérhetnénk együtt. De az intimitás gondolata és hogy hozzámérjen, az egyszerűen sírásra késztet.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Tudtok valami tanácsot adni? El kéne engednem ezt a szex dolgot?
10.-nek.
De ez a legtöbb házasságra is igaz. Abba is belevágnak emberek, beletéve az életüket, vagyonukat, családjukat, pedig annak is ez a vége.
Amikor meglett a Mustang, volt olyan, hogy este elindultam, és másnap délre értem haza, mert csak kocsikáztam mindenfelé. Mára, 5 évvel később, már csak egy kocsi.
Ez nyilvánvaló. Nem szereted (nem szerelemmel), tehát dobd ki, és keress olyat, akit tudsz szeretni és a szex is jó.
Így az lesz, hogy majd egyszer találkozol egy pasival, akivel már attól felizgulsz majd hogy megérinti a kezed, és szépen megcsalod.
Tedd ki, légy nyitott, és keress egy olyan pasit, aki mindenben kielégít.
Ráadásul ő is megérdemli, hogy olyan nő legyen mellette, akitől mindent megkap.
Nincs itt gond, nem vagytok egymáshoz illő pár, majd talán a következővel..
15.-nek.
A Ford Mustang 30-40-50-60-...évesen is érték lesz. Egy nő, 30...40 felett már erősen kifutott.
17.-re.
Szerinted egy férfi, egyedül, nem képes elvezetni egy háztartást? Nem kell nő a mosógép, porszívó, fűnyíró működtetéséhez.
19.-re.
Mert ez a dolga. Szex + házimunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!