Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig türje egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig türje egy férfi a szülés utáni depressziót, amit nem akar a nö kezeltetni?

Figyelt kérdés

Feleségem soha nem akart gyereket. Más tervei voltak. Amit vettünk lakást, az egyik szobából irodát alakított ki. Amikor még üresen bárki mondta, hogy babaszoba, javított, hogy dolgozószoba. Aztán elkezdödött a “mikor lesz gyerek, illene már”, stb kánon a szülei, az enyémek, az összes barát, szomszédok, kb minden élö, mozgó ember részéröl. A szüleink is babázni akartak, mondjuk az enyémektöl ezt nem hittem el, mert középsulis korom óta egyedül éltem amíg ök utazgattak (a mai napig ezt csinálják, itt is élnek, ott is). A szülés után kiderült, hogy egyik nagyszülö sem kiváncsi a gyerekre, segítség nulla! Az ö szülei 3 év alatt 10 alkalommal voltak nálunk, nekünk kell utánuk rohanni. Pedig nekünk nincs autónk se, nekik meg kettö is. Az én szüleim el se jöttek megnézni amikor született, csak fél éves korában. Azóta találkoztunk 3 alkalommal. Mindegyik délre érkezik, 16-kor megy. Segíteni semmit.

Nagyon sokat foglalkozom a gyerekkel, mert a feleségem kezdetektöl ki van bukva. Ordít, bög, stb. Azt várná hogy adjam fel a munkahelyemet a gyerek miatt. Akkor miböl élnénk? A barátaimat, hobbikat már feladtam, nem járok 3 éve sehova, nem is beszéltem senkivel azóta. Azt kiabálja a feleségem, hogy mi eröltettük rá a gyereket és a mi hibánk minden. Föleg a nagyszülöké. Mert az igéretekkel ellentétben nem segítenek. Szerencsére a gyerekkel nem bánik rosszul, inkább rajtam csattan az ostor, rajtam tölti ki a dühét. Egyrészt örülök, másrészt már nem nagyon bírom, ki vagyok készülve. Nem tudom mit tegyek, meddig csináljam még ezt? A gyereket nem bíznám rá egyedül az biztos, amilyen bolond tud lenni. Meg el is tiltaná tölem az tuti.

2021. szept. 18. 12:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Mekkora most a gyerek?
2021. szept. 18. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Most jól bánik a gyerekkel, vagy nem nem mert bolond?
2021. szept. 18. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Valasnal konnyen neked itelhetik. Jo ugyved kell.
2021. szept. 18. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a történetben mindenki egy önző idióta barom, már bocsánat. A nagyszülők erőltetése gusztustalan, te sem vagy normális, mert gyereket csináltál neki, és ez a nő sem, mert inkább szült, csak ne csesztessék ahelyett, hogy az egész pereputtyot kivágta volna a fenébe az idióta szüleivel együtt. És most az idióta nagyszülők, az idióta férj és az idióta feleség miatt szív egy szerencsétlen, ártatlan gyerek. Gratulálok.

De ebben a történetben még így is te tűnsz a legnormálisabbnak, szóval legalább te tedd félre az egódat, fogd a gyereket, válljatok el, és neveld fel egyedül tisztességesen, szeretetben. Ennek a nőnek úgysem kell.

2021. szept. 18. 19:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is nagyon értem ezt a sztorit. Ha nem akartatok gyereket, akkor hogy figyelt be mégis? Azért ez nem a tinik a házibuliban drogosan kategória...
2021. szept. 18. 19:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék, bár nem válasz a kérdésedre (arra nem is nagyon lehet válaszolni), hogy tényleg iszonyatos teher és nagyon toxikus ez a társadalmi-családi nyomás, hogy az egyénnek meg egy párnak hogy kell viselkednie, meg mikor mit kell csinálnia. Menj férjhez, különben gáz vagy. Szüljél gyereket, különben gáz vagy. A hülye anyósék mindig nyomják, hogy mikor unokázhatnak már, de ez csak egy jóindulatnak álcázott nárcizmus, semmi más. Az én anyám is magasról xarik az unokájára, csak addig ment a bsztatás, amíg meglett a gyerek (nővéremé), merthogy az "kell", de amúgy nem szívesen foglalkozik vele.

A 21. században vagyunk, nagyon nagyon meg kéne már tanulnia a társadalomnak, hogy nem szólunk bele mások magánéletébe.

Másfelől meg a feleséged is elég fura jellem, amiért hagyta magát. Én sem akarok gyereket, és hatszáz ismerősöm se tudna rábeszélni, hogy gondoljam meg magam. A gyereket maguknak csinálják a szülők, nem a külvilágnak. Az se túl jó duma, hogy nem segítenek neki a nagyszülők. Igen, azok is balfszok, de nagyon sok szülő van, akik semmi külső segítséget nem kapnak rokonoktól.

2021. szept. 18. 19:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj Te gyesre, feleséged dolgozzon.Ma már sokan csinálják így.Nem értem miér ment bele az erőltetésbe, de már mindegy.Lehetett ezt tudni, hogy rossz vége lesz.Nem csoda, hogy kibukott.
2021. szept. 18. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Milyen akaratgyenge, alkalmatlan nő vállal gyereket akarata ellenére, külső nyomásra? Milyen ostoba férj asszisztál ehhez?
2021. szept. 18. 23:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
3 éve? Ezek szerint mehet már oviba, az asszony meg dolgozni.
2021. szept. 19. 22:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ez a történet nagyon sántít nekem. Jössz itt az ordibálós, depressziós feleséggel, meg hogy te hű de sokat foglalkozol a gyerekkel. Kérdezem akkor, mitől van így ki a feleséged, ha ilyen szuper férje van és alig kell foglalkozni a gyerekkel? naa meg ez az ordibálás se biztos. mind láttunk már olyan embert aki a másiknak üvöltött, hogy ne üvöltsél, azaz pont ő ordított, csak éppen a felfokozott állapotában észre sem vette. Lehet, hogy fáradt egy nő és lehet kisebb hangulatingadozása a hormonoktól meg a nem alvástól, de bizony az a helyzet, hogy ha te eltűnnél a képből valahogy, simán lehet, hogy minden jó lenne vele. nem ismerjük a történet másik oldalát, miket csinálsz, mondasz, viselkedsz. elég egy flegma nézés is, beszólások, ártatlannak tűnő de mégis apró sértő viselkedések a részedről és aztán meg mosod kezeid. ki lehet emelni a feleség hibáit, egy-egy szerencsétlen viselkedését, mondatát, hogy rossz színben tűnjön fel, ezért meg kéne hallgatni a másik felet is, sőt mi több, látni is kéne a valóságban hogy és mitől alakul ki ez a helyzet. nagyon is lehet, hogy a nejed nagyon szereti a gyereket, de téged már gyűlöl, úgy érzi csalódott benned és nem számíthat rád. tudod egyszer-kétszer elmosogatni az még nem segítség,bármennyire is fel akarod nagyítani itt a szereped. ha a kapcsolat rossz, annak oka van és jobb lenne ha előbb magadba néznél, és nem a másik okolásával kezdenéd.
2021. szept. 20. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!