Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek kiszeretni páromból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek kiszeretni páromból, vagy csak szülés utáni depresszió lenne?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve együtt vagyunk, de előtte már. 4 éve nagyon jól ismertük egymást. Van egy 2 hónapos gyönyörű kislányunk. Párom igazi családcentrikus ember. Nagyon szereri a picit és engem is. Anyagilag jól megvagyunk, tehát ez se lehet gond,hogy sok esetben a pénz hiánya miatt megromlik a kapcsolat. De egyszerűen nem vagyok odáig érte,persze nyívlánvaló,hogy már nem az a nagy szerelem,de hát olyan uncsi mellette. Minden nap gyertyafényes vacsival várom,és majdnem minden nap kielégítem,hogy neki legyen jó. Meg minden este addig simogatom amíg el nem alszik,ezeket mindet monotonul csinálom,nehogy megérezzen valamit,de olyan leírhatatlan ürességet érzek magamba. Elkezdtem fogyózni,meg edzeni hogy tetszedjek neki továbbra is, de legfőképp hogy magamat elfogadjam. De valahogy már nem tűnik nekem olyan vagánynak mint régen volt. Pl rosszul vagyok attól ahogy jön hozzám mászik rám, puszilgat össze vissza begörnyedve, nem szeretem ha egy pasi megalázkodik, és ez a begörnyedt nyálas pusziszkodás már nem tetszik pedig régen szerettem. De ki ne örülne egy ilyen pasinak?? Naná h én. Megtaláltam a tökéletest , és mégse elég,,,, szerintetek ez elmúlik? Abban reménykedek ,hogy csak szülés utáni depresszió. Kérlek ne oltsatok le
2018. febr. 13. 16:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
De lényegében mire vágysz? Hogy felpofozzon a merev farkával?
2018. febr. 13. 16:21
 2/24 anonim ***** válasza:
17%
Csak azt nem értem, hogy minek kellett gyereket vállalni, ha nem stimmel valami a kapcsolatban? Ennyire hogy lehetsz felelőtlen? Hihetetlen. Szerencsétlen gyerek.
 3/24 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván begörnyed, ha alacsonyabb vagy. Nekem is be kell görnyednem a páromhoz bakker. Sajnálom az embered. Szól, hogy gond van és menjetek szakemberhez, mert ez így vergődős lesz csak.

31/f

4/24 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem csak depis lettél.

Mikor kezdődött ez? Szülés után vagy korábban?

Mert ha csak utána, akkor szerintem el fog múlni, de ezt beszéld meg vele mindenképp. :)

2018. febr. 13. 16:26
 5/24 anonim ***** válasza:
Mondd el ezeket neki őszintén hogy együtt oldjátok meg a gondot
2018. febr. 13. 16:34
 6/24 A kérdező kommentje:
Jesszus,mennyi rossz indulatú ember van -.- Terhesség előtt minden klappolt,szerettünk volna bébyt, és emiatt csinálom ezeket pl h minden nap gyertyafényes vacsi,meg szerelmes üziket rejtek el a munkaruhájába h jól induljon a napja amikor felveszi,hogy ne tudja h ilyen pangó üresség van bennem. És miért is kell sajnálni ???? Amikor szó szerint ki van nyalva a segge. Bármit óhajt én egyből ugrok. Meg mindne apró dologra odafigyelek h a legjobb legyen neki. Már aki kiszeret a párjából veszekszik vele meg megcsalja, én sose nyúltam senkihez mióta vele vagyok, nem is flörtölök, meg semmi. Meg még egyszer se veszekedtünk !!!! Akkor miért is kell sajnálni a gyereket meg őt??? Mindent úgy csinálok hogy a pici szeretben nőjön fel, és a páromnak is midnent megteszek h a legjobb legkényelmesebb legyen neki. Pl mindent én csinálok, minden nap!!! kitakarítok, főzök,gyereket rendezem, kutyákat rendezem, kertet rendezem!!! Hogy ha ő itthon van akkor csak pihennie kelljen mivel ő neki van munkahelye. Pl minden kis szabad percemet a kert tervezésével töltöm,ami elvonja a nagy unalomtól a figyelmem. Alig várom,hogy jöjjön a tavasz és dolgozhassak a levegőn. De pl a szex az elég rossz lett számomra, mivel amikor már kezdeném élvezni, akkor már majdnem elmegy , vagy van olyan is havi 2x kb h lelankad. De tudom,hogy kíván,csak lehet hogy fáradr vagy ilyesmi. Így a szexhez nincs is kedvem, pedig én annyira perverz meg nagyigényű voltam, de inkább kielégítem orálisan,mint hogy a 2 perces szexhez hozzákezdjünk. Eleinte egész nap szexeltünk, de gondolom mindenki így van vele eleinte 😀 Akkor nem zavart a rövid idő tartalmú szex mert lenyomtunk 4-5 menetet is
2018. febr. 13. 16:45
 7/24 A kérdező kommentje:
Csak azt veszem észre magamon,hogy amikor nap közbe beszélünk, nem is figyelek rá igazán mert semmi újat nem mond, olyan unalmas és alig várom,hogy letegyük a telefont. Mielőtt hazajön gyorsba elrendezek mindent hogyha belépnaza ajtón akkor az édes otthon várja haza. De ezenbelül nem is vàrom haza igazán. Minden nap ugyanolyan. Felkelek, megcsinálom páromnak az ágyba kávét, elkészül, elmegy dolgozni, én elkezdek főzni, mosni, takarítani... minden nap ugyanolyan. Hazajön, együtt gyertyafényes vacsi, gyerek fürdetés, mi is megfürdünk, kielégítem ,ő elalszik, én meg vergődöl az ágyba kb hajnal 2ig. Utána kezdődik minden előről. Belehülyülök
2018. febr. 13. 16:51
 8/24 anonim ***** válasza:
De a kisbaba nem lep meg minden nap valami újdonsággal, ahogy fejlődik? Szerintem neked nem a partnereddel van bajod, hanem ezzel az egész helyzettel, ami nagyon új számodra. Most be van táblázva az életed, ami kissé monoton az otthon és a baba menedzselése miatt. Majd, ha már kicsit nagyobb lesz a lurkó, lehet menni vele kirándulni, kimozdulni. Egyébként pár hónap múlva mehettek baba-mama klubba. Csomó településen szoktak rendezni ilyet, ahová különböző szakikat hívnak meg a gyerekkel kapcsolatosan és ismerkedhetsz, beszélgethetsz a többi anyukával is, amíg a kicsik játszanak. Beszélj a partnereddel, hogy mit érzel.
2018. febr. 13. 16:54
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát most az utolsó 2 hétben a mosolya mindig felvidít, meg hogy néha visongat most már. De sajnos én nem úgy élem meg az anyaságot ahogy a könyvek megírják. :(. Bűntudatom is van emiatt. 😞
2018. febr. 13. 17:00
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

Szülés utáni depresszió. Jó esetben. Keress fel egy pszichológust.

Azért írták hogy sajnálják, mert hazudsz neki egyfolytában. (a gyereket meg azért mert kapott egy önfeláldozó mártír anyut) Képzeld el, hogy ha annyira nem bírnád az ürességet, hogy pár év múlva otthagynád, ő pedig nem is értené, hogy mi a bajod, hiszen szerelmes üzenetekkel és gyertyafényes vacsival hazudoztál neki. Nem tiszteled annyira sem, hogy megbeszéld vele a problémát? Ezek közös problémák, a kettőtöké. Mindenképpen pszichológust javaslok és őszinteséget. Nem ártana.

2018. febr. 13. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!