Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek kiszeretni páromból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek kiszeretni páromból, vagy csak szülés utáni depresszió lenne?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve együtt vagyunk, de előtte már. 4 éve nagyon jól ismertük egymást. Van egy 2 hónapos gyönyörű kislányunk. Párom igazi családcentrikus ember. Nagyon szereri a picit és engem is. Anyagilag jól megvagyunk, tehát ez se lehet gond,hogy sok esetben a pénz hiánya miatt megromlik a kapcsolat. De egyszerűen nem vagyok odáig érte,persze nyívlánvaló,hogy már nem az a nagy szerelem,de hát olyan uncsi mellette. Minden nap gyertyafényes vacsival várom,és majdnem minden nap kielégítem,hogy neki legyen jó. Meg minden este addig simogatom amíg el nem alszik,ezeket mindet monotonul csinálom,nehogy megérezzen valamit,de olyan leírhatatlan ürességet érzek magamba. Elkezdtem fogyózni,meg edzeni hogy tetszedjek neki továbbra is, de legfőképp hogy magamat elfogadjam. De valahogy már nem tűnik nekem olyan vagánynak mint régen volt. Pl rosszul vagyok attól ahogy jön hozzám mászik rám, puszilgat össze vissza begörnyedve, nem szeretem ha egy pasi megalázkodik, és ez a begörnyedt nyálas pusziszkodás már nem tetszik pedig régen szerettem. De ki ne örülne egy ilyen pasinak?? Naná h én. Megtaláltam a tökéletest , és mégse elég,,,, szerintetek ez elmúlik? Abban reménykedek ,hogy csak szülés utáni depresszió. Kérlek ne oltsatok le
2018. febr. 13. 16:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De miért terheljem az én gondjaimmal??? Jesszus. Miért hagynám el?? A legjobb gyerekkort akarom neki megadni amit meg is fogok neki adni. És miért hazugság? Nagyon szívesen csinálok ilyeneket, mert tudom hogy nekem is jól esne
2018. febr. 13. 17:33
 12/24 A kérdező kommentje:
Ha nem szívesen csinálnék ilyeneket akkor nem csinálnám. De örömmel csinálok ilyeneket hogy legalább ennyi hasznom legyen . Mert elég haszontalannak tartom magam. Megbeszélés terén meg már elmondtam neki hogy úgy érzem hogy csak úszok az árral meg ilyesmi, megértette, de szerintem úgy se tud ellene tenni,hiszen vele nincs gond . Orvoshoz kéne elmenni depresszióval? Ez ennyire komoly tud lenni? :o
2018. febr. 13. 18:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért vagy frusztrált, mert túl sokat teszel bele mindenbe, és nem kapsz olyan viszonzást, amilyet szeretnél.

A gyertyafényes vacsorák természetesek lettek, ahogy a tiptop ház is, meg a többi. Azt vártad, hogy ha mindezt megteszed, akkor úszni fogtok a rózsaszín boldogságban. Ehelyett nálatok a gyertyafény is unalmas, szürke hétköznapok része lett.

Kicsit az az érzésem, hogy te a létezéseddel se akarod megzavarni a férjed. Főleg, ahogy a szexről írsz. Persze, hogy nincs kedved, ha arról szól az egész, hogy te kielégíted őt, te meg nem is szólsz, hogy ott maradtál parlagon. Egyáltalán tudja, hogy nem élvezed a szexet, vagy megjátszod magad?

Eszedbe nem jut, hogy valamit azért csinálj, mert neked jó, vagy te is élvezed.

Tipikus: te az a tipikus mártír típusú nő vagy. Akinek abból áll az élete, hogy áldozatot hoz a családért, és meg se köszönik, hogy ennyit szenved értük.

Ne szenvedj! Hidd el, hogy erre senkinek sincs szüksége, se a férjednek, se a kicsinek. És legalább próbáld meg élvezni, amit csinálsz. Vagy csináld azt, amit élvezel!

Lehet, hogy szülés utáni depresszió. Ennyiből nem derült ki. Szakember tud erről biztosat mondani. De nem igazán tipikusak a tünetek. Ez az örömtelenség lehet a hormonoktól. De ha nem tudsz ebből kilábalni, akkor nem lesz jó vége.

2018. febr. 13. 18:15
 14/24 anonim ***** válasza:

szerintem ez depi.

és ha otthon leszel a gyerkőccel még majdnem 2 évet a világból szinte kiszakadva akkor ez csak fokozódni fog.

2018. febr. 13. 18:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy a gyereket hagynád el, hanem őt. A gyereket ezért tettem zárójelbe. Figyelj, ez nem a te gondod. Nézd már meg hogy írsz róla, ha a társad aki azt játssza hogy minden tökéletes ilyeneket írna rólad, nem éreznéd a magadénak is a problémát?
2018. febr. 13. 18:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Basszus így átgondolva meg olvasva tényleg mártír lettem. Jesszus. Akiket mindig is útáltam :D. Örömmel csinálom a babázást, a főzést, meg imádok takarítani,csak ezt olyan kevésnek gondolom. Mármint én szeretem a két kezi munkát, és nem szeretek függni másoktól. Alig várom a nyarat,hogy tudjak egy kicsit néha dolgozni, meg majd lefog kötni a kertimunka . Élvezném én a szexet, mert , na jó így hogy nem látjátok az arcom így leírom,szóval én azt a fajta szexet szeretem,amikor úgy tényleg kőkeményen soroz minimum 15 percig, de ő 2 perc után már próbálja húzni ,hogy el ne menjen,de az meg onnantól kezdve olyan,hogy 3at soroz, utána meg megáll,ez aranyos tőle mert látom hogy húzni akarja de mire élvezném addigra már el is megy vagy szenved az időhúzással ami már nekem abszolult nem élvezetes. Elmondtam én neki a gondjaimat, de nem fogom neki minden nap felhozni, egyszer elmondtam, felfogta, de nincs mit ellene tenni, azt mondta hogy majd elmegyünk kettesbe többször itthonról hogy kikapcsoljak. De majd én akkor szeretném ha a picur nagyobb lesz. De én annak is örülnék ha a picur velünk jönne,csak ne legyek a 4 fal közt. Amiatt írtam ki ezt ,hogy hátha más is volt ilyen szituációban.
2018. febr. 13. 19:52
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

minden nagyon szociális beállítottságú nő ebben a helyzetben van.

a következő fokozat az lesz amikor a pasid megérzi a kelletlenséget ezért ritkulni fog a figyelmessége és a szex is.

na majd akkor fogsz bedilizni igazán,meg féltékenységi jeleneteket rendezni,hogy azért nem dug meg mert mással csinálja.

nagyon kemény lesz,ha ennyire nem fekszik neked az otthonlét,pedig még csak az elején vagy.

2018. febr. 13. 20:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Te jó ég. Akkor nagyon hamar rendbe kell tennem lelkileg magam . Nem szeretném hogy a kis családom széthulljon. :/. Köszönöm szépen a tanácsokat
2018. febr. 13. 20:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd, kérdező, hajrá és ne add fel! :)
2018. febr. 13. 21:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Írták már páran. Nem azért sajnálom az embered, mert rossz vagy, hanem azért, mert azt mutatod felé, hogy minden tök jó, de közel sem ez van. Tényleg ezeket nézed meg pszichológussal, mert amúgy jók lennétek, csak most magad alatt vagy. Minek vergődnél, ha boldog is lehetnél? Vond be a párod és egy szakembert, aztán átvészeld tekintve ezt.

31/f

2018. febr. 13. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!