Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek kiszeretni páromból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek kiszeretni páromból, vagy csak szülés utáni depresszió lenne?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve együtt vagyunk, de előtte már. 4 éve nagyon jól ismertük egymást. Van egy 2 hónapos gyönyörű kislányunk. Párom igazi családcentrikus ember. Nagyon szereri a picit és engem is. Anyagilag jól megvagyunk, tehát ez se lehet gond,hogy sok esetben a pénz hiánya miatt megromlik a kapcsolat. De egyszerűen nem vagyok odáig érte,persze nyívlánvaló,hogy már nem az a nagy szerelem,de hát olyan uncsi mellette. Minden nap gyertyafényes vacsival várom,és majdnem minden nap kielégítem,hogy neki legyen jó. Meg minden este addig simogatom amíg el nem alszik,ezeket mindet monotonul csinálom,nehogy megérezzen valamit,de olyan leírhatatlan ürességet érzek magamba. Elkezdtem fogyózni,meg edzeni hogy tetszedjek neki továbbra is, de legfőképp hogy magamat elfogadjam. De valahogy már nem tűnik nekem olyan vagánynak mint régen volt. Pl rosszul vagyok attól ahogy jön hozzám mászik rám, puszilgat össze vissza begörnyedve, nem szeretem ha egy pasi megalázkodik, és ez a begörnyedt nyálas pusziszkodás már nem tetszik pedig régen szerettem. De ki ne örülne egy ilyen pasinak?? Naná h én. Megtaláltam a tökéletest , és mégse elég,,,, szerintetek ez elmúlik? Abban reménykedek ,hogy csak szülés utáni depresszió. Kérlek ne oltsatok le
2018. febr. 13. 16:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Aranyosak vagytok. Megpróbálom. Nincs lehetetlen. Még nem veszett ügy . Most kell még korrigálni amíg lehet :)
2018. febr. 14. 06:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy sikerül helyretenni

De mondj el mindent nyíltan a párodnak. Nem tud segíteni, ha nem.tudja, hogy baj van.valószínűleg partner lenne abban, hogy jobban érezd magad

2018. febr. 14. 08:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez az időszak minden pár életében nagyon nehéz: összeszokni, kialakítani a napirendet, minőségi időt együtt tölteni stb.. Nem gondolom, hogy depressziós lennél. Én azt javaslom, hogy légy önmagad, azt tedd, amihez kedved van. Már ne is haragudj, de az hogy minden nap kielégíted a párod, gyertyafényes vacsorával várod csak hogy neki minden jó legyen elég gáz. Nem attól lesz boldog a párod, hogy minden nap le..pod, hanem hogy látja rajtad, hogy Te is boldog vagy. Az arany középút. Nem csodálom, hogy így érzed magad, mikor egy csomó olyan dolgot csinálsz, amit "kényszerből" csinálsz, csak hogy a párod jól érezze magát. TE érezd jól magad és akkor minden jó lesz. :)
2018. febr. 14. 08:51
 24/24 anonim ***** válasza:

Valóban jó ötlet, hogy élj úgy, hogy boldog vagy. Ne a párod próbáld meg boldoggá tenni, hanem saját magad. Pl mondjuk ma a saját kedvenced főzd, annyi házimunkát csinálj, hogy jusson idő saját magadra is. Játsz a kicsivel. Énekelj neki, ilyesmik, hátha jobban kialakul köztetek a kötelék.

A férjed tesz érted dolgokat? Mikor elégített ki utoljára? Romantikus gesztusok? Ő tesz érted barmit is?

2018. febr. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!