Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Normális, hogy az én gyerekemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az én gyerekemmel apának hívatja az exem az új párját?

Figyelt kérdés

1 éve váltunk el és van egy 4 éves lányunk.

Mindkettőnknek van új párja. Az én kapcsolatom még elég friss, az övé szinte válás óta tart...

Utóbbi időben többször is hallottam a lányomtól, hogy az exem párját úgy emlegeti, hogy a másik apukám. Én mindig elmondom neki, hogy egy apukád van, az én vagyok. Erre kiderült, hogy a másik pasit is apának hívja. (Mert az exem ezt tanította neki)

Érthető, hogy kiakadok ezen? Én vagyok az apja!

Igaz, a lányom még nem ismeri az új páromat, de sose mondanám neki azt, hogy ő a másik anyja.

Az exem szerint normális, hogy apának hívja a másik férfit, mert ő él vele. De én akkor sem a gyerektől váltam el, hanem tőle. Arról meg nem én tehetek, hogy az esetek 90%-ában az anyánál helyezik el a gyereket.

Most ezt bosszúságból csinálja? Mert nem hiszem el, hogy a gyereknek nem lenne jobb elmagyarázni azt, hogy: Ő a teszem fel, Pisti, anyu szereti, együtt élünk, hívd Pistinek.

1, Becsapja a gyereket.

2, Ki próbál rekeszteni engem.

2021. aug. 3. 22:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az jön le ,hogy buta.Imponálni akar a pasinak,éreztetni vele gyereken keresztül,hogy fontos. Nagyon nagyon visszatetsző külső szemmel is.Együtt szültem egy nővel az ő lányának is 10apukája volt már azóta. GÁZ.És nem az ,hogy nem találja a helyét. Szóval vhogy beszéld ezt meg az ebéddel.
2021. aug. 3. 22:48
 2/36 anonim ***** válasza:
89%
exeddel *:D ez az okos telefon
 3/36 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem normális, de én csak egy buta öregember vagyok, és nem értem a modern világ dolgait...
 4/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális szerintem se. Nagyon buta gondolkodásra vall. Szerintem azért csinálja hogy ezzel is keresztbe tegyen neked, nekem legalábbis ez az első ami eszembe jutott, hogy így próbál téged mégjobban eltávolítani a lányodtól.
2021. aug. 3. 22:55
 5/36 A kérdező kommentje:

Szerintem is. Köszi a válaszokat.

Mert azt igazán nem mondhatná, hogy nem törődök a gyerekkel.

90 km-re lakok, van, hogy hétvégente mindkét nap odavissza levezetek, hogy elhozzam és visszavigyem (még nem alszik az anyja nélkül). Viszem programokra, veszek neki ezt-azt. És nagyon szeretem is.

Viszont a lányom elég sokat beszél az "új apukájáról" és ez fáj.

A exfeleségem meg mindenért szemrehányóan néz rám, mindent abban a stílusban mond, mintha 0 közöm lenne a gyerekhez.

2021. aug. 3. 23:03
 6/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem normális, valószínűleg féltékennyé akar tenni téged, és a gyereket használja eszköznek. Ha a gyerek magától akarná apának szólítani, akkor arra még azt mondanám, hogy oké, de így, hogy az exed győzi meg róla, nekem eléggé manipulatív beütése van...
2021. aug. 3. 23:07
 7/36 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem itt arról van szó, hogy (a hölgy szerint) ők egy család. Azért hivatja az új párját apának, mert az új családban ő az apa. Te ebbe az új családba nem tartozol bele. Csak zavarod őt, mert ha megjelensz, elrontja az idillt. Nehéz helyzet, nem irigyellek.
2021. aug. 3. 23:11
 8/36 anonim ***** válasza:
80%
Aznem normális hogy pici gyereket erre bíztat. Nagyon nem. Szerintem össze is zavarja, de már ilyen korban érzik a feszültséget és az ellenségeskedést, én is éreztem kicsi koromban amikor a szüleim veszekedtek rajtam... Kesőbb lehet hogy ő önszántából apának fogja hívni, van egy jó barátom, az ő szülei akkor váltak el amikor 4-5 éves volt. A nevelőapját tartja az igazi apukájának, úgy is hívja. De nem az anyja nyomására. Undorítónak tartom ezt a hozzáállást, nem tagadhat ki az életéből. Az új pasi helyében elgondolkoznék, tényleg olyan nőre vágyok-e, aki tudomást sem vesz róla, hogy valaha szerettétek egymást..
2021. aug. 3. 23:14
 9/36 A kérdező kommentje:

7-es, ez teljesen igaz. """Családi""" képeikkel tele a facebook. Nem az exemet irigylem, mert már rég túl vagyok rajta. De a gyerekkel valóban iriggyé tud tenni.

Én nem szándékszom tönkretenni a kapcsolatukat, a lányommal szeretnék továbbra is szoros viszonyt (amennyire ebben a helyzetben megoldható) tartani. De sokszor van, hogy nem kapok infót a gyerekről. Nemrég beteg volt, fél napot kellett várnom, hogy megírja/felvegye a telefont mi van vele.

8-as. Igen, igazat adok. Nem a gyereket kéne eszközként használni a mi "konfliktusainkra". Ő egy külön személy. Nem összezavarni, játszmázni kell vele. Pont ezért mondtam, hogy a saját páromat se fogom soha anyának és hasonlónak hívatni vele. (nem mintha ő akarná, okosabb ennél) A gyerek miatt.

2021. aug. 3. 23:21
 10/36 anonim ***** válasza:
32%

Ez nem biztos, hogy ilyen egyszerű! Én a keresztfiamra nagyon sokat vigyáztam pici korában, anyának hívott sokáig.

Az exed viszont tudatosabb kellene, hogy legyen, 1 éves kapcsolat is friss, ti sem voltatok örökké együtt, ott a példa, nem kellene ilyenre tanítania, lehet fél év múlva harmadik apukája lesz. Lehet, hogy neked akar bemutatni vele, de ez nem a gyerek érdekét szolgálja. Én beszélnék vele a helyedben.

2021. aug. 3. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!