Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki penzert vallalja, hogy eljatsza, hogy a pasim?
Figyelt kérdés
A volt baratom lekopna, ha meglatna. Azert kellene.2021. júl. 24. 06:45
41/59 A kérdező kommentje:
Nem akarok ennyire kavarni.
Szex jeligevel...
2021. júl. 24. 09:00
42/59 anonim válasza:
Full kamu a kérdés, látszik a hülye gyerek stilusan. Csak bosszantó mert a zaklatás egy nagyon komoly dolog amivel sértő szórakozni.
43/59 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
Emailen,messengeren a reszleteket megbeszeljuk.
2021. júl. 24. 09:04
44/59 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy furcsanak hat a felhivasom, de nem kamu.
Az elet minden terulten kicsit furcsa vagyok. Szoktak mondani.
Nem vagyok szokvanyos.
2021. júl. 24. 09:05
46/59 A kérdező kommentje:
Miert?
A kerdes nem kamu.
2021. júl. 24. 09:10
47/59 anonim válasza:
Nem kamu a kérdés szerintem.Bár az is lehet kamu,de nekem megadta a facebook adatlapját,még azt is felajánlotta,hogy bejelöl facebookon.Szóval szerintem nem kamu.Képeket elnézve nem kamu adatlap,4-5 évvel ezelötti képek is vanna feltöltve.
48/59 A kérdező kommentje:
Kepet kuldok magamrol, a pasimrol.
Messengeren megbeszeljuk a reszleteket.
Irjatok!
2021. júl. 24. 09:11
49/59 A kérdező kommentje:
47-es koszi szepen!
2021. júl. 24. 09:11
50/59 A kérdező kommentje:
Lehet,tenyleg tarskereson siman elso randit kene megszerveznem,az egyszerubb lenne...
2021. júl. 24. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!