Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki penzert vallalja, hogy eljatsza, hogy a pasim?
Figyelt kérdés
A volt baratom lekopna, ha meglatna. Azert kellene.2021. júl. 24. 06:45
11/59 anonim válasza:
Erre valami 100 kilós, 2 méteres izomköteg lenne megfelelő, de vagy jópárszor kéne hogy lásson titeket a volt párod, hogy lekopjon.
Vagy rakj ki facera valami kamupalit, hogy az új párod.
Engem meglátna veled, még meg is fulladna a röhögéstől. :D
13/59 A kérdező kommentje:
Budapest.
2021. júl. 24. 07:40
14/59 A kérdező kommentje:
1-2 ora setalas,beszelgetes lenne alkalmankent.
Hogy lassa a volt parom, hogy van valakim.
2021. júl. 24. 07:42
15/59 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok, 4o eves.
2021. júl. 24. 07:47
16/59 anonim válasza:
Milyen korosztaly?
Egyébként ismerős a jelenség. Az a gond, hogy HATÁROZOTTAN meg kellene mondanod, hogy részedről örökre VÉGE és ne menjen oda meg ne legyen utánfutó. Mi az, hogy megy veled mindenhova, ha végeztetek? Ne haragudj, de te szerintem valahol élvezed, hogy küzd.
17/59 anonim válasza:
Én eljátszom.De akkor le is kell feküdnünk egymással.😙💏
19/59 anonim válasza:
És ha egy szottyadt fogatlan retek? Áldásom rátok
20/59 anonim válasza:
Azért azt vágod,hogy nem tudni higy az exed hogyan reagál?Ha ennyire féltékeny és nem tiplizek le,akkor kitudja mire képes.Általában az ilyen esetekből szokott lenni,hogy megkéseli,lelövi stb.Csak hogy tudd,a világon a féltékenység miatt történik a legtöbb gyilkosság.Szóval ugye tudod hogy mibe akarsz belerángatni egy ártatlan embert?Honnan tudod hogy az exed nem így fog reagálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!