Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ha babavárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ha babavárás közben derülne ki hogy hónapok óta megcsalnak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 19:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálatos dolog. Ha van rá lehetőséged, válj el. Ha nem akkor adj neki még egy esélyt, bár valószínű nem fog változni. De általában ilyenkor "kiszolgáltatott" helyzetben van a kismama.

Mikor terhes voltam, kb. 1 hét volt szülésig, a párom exe írt nekem egy üzenetet, hogy hónapok óta beszélgetnek megint és a férjem szeretne vele találkozni. Nem került sor a találkozásra, mert elvileg a csaj nem akart, azt mondta. Mikor a férjemet kérdőre vontam ő fordítva mesélte el, és mert nem akart találkozni a csajjal, ezért bosszúból írt nekem. Hát igazából sántított a dolog, de szülés előtt kicsivel már nem nagyon akartam ezzel foglalkozni, idegesíteni magamat, így efölött szemet hunytam. Nem akartam emiatt felbolygatni az egész életünket.

2021. aug. 31. 11:30
 22/38 A kérdező kommentje:

Van rá lehetőségem, nem vagyok semmilyen szempontból kiszolgáltatott helyzetben, hogy akár neki kelljen eltartania.

Mi történt végül veletek? A férjed kereste?

2021. aug. 31. 17:30
 23/38 anonim ***** válasza:
88%

Akkor igazából a döntés rajtad áll. Hogy érzed, mit fogsz tenni?

Elvileg azóta nem kereste őt, legalábbis nem tudok róla. De azóta már megcsalt mással.

2021. aug. 31. 19:42
 24/38 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak unalomból csalt, mert megtehette, de rajott, hogy fontos vagyok neki es az eskuvo es a baba miatt leall?
2021. szept. 1. 10:58
 25/38 anonim ***** válasza:
77%
Miért állna le? Esküvő csak egy papír, attól nem lesz jobb vagy rosszabb a kapcsolat, a gyerek pedig egy újabb kihívás, ami megnehezíti a kapcsolatot. Ha eddig nem volt jó a kapcsolat, gyerek után csak rosszabb lesz.
2021. szept. 1. 11:59
 26/38 anonim ***** válasza:
71%

Én nem biztos , hogy elválnék , de azért egy apasági tesztet csináltatnék .

Természetesen , volna mit megbeszélni párommal és talán csak akkor válnék el tőle , ha nem tudna elfogadható magyarázatot adni a tettére . Én az a típusú férfi vagyok , aki ad még egy esélyt .

valamint attól , hogy pl: megcsalna valakivel , de az érzelmein ezt nem venném észre , továbbra is akarná velem a szexet , akkor ez a dolog , nem , vagy nem sokáig zavarna mert én hamar túl tudok lépni az ilyesmin , nem foglalkozok azzal , hogy mi történt 3-4 hete vagy évvel ez előtt .

Azt mondják , mindent meg lehet szokni , csak idő kérdése .

2021. szept. 1. 16:46
 27/38 A kérdező kommentje:
Akkor is így gondolnád, ha folyamatosan csalna, és legalább 20-25 pasi járt volna benne az évek alatt rajtad kívül?
2021. szept. 1. 16:52
 28/38 anonim ***** válasza:
35%

Nyilván ebben a helyzetben már másképpen gondolnám az egészet .

De akkor is előbb azt akarnám kideríteni , hogy mi lehetett a kiváltó ok , mi az és miért , ami nem működik közöttünk .

Elsősorban meg menteni akarnám a kapcsolatunkat , feltéve hogy érzelmileg még mindig nagyon kötődnénk egymáshoz .

Hobbiból nem csal meg senki , senkit , annak okai vannak !

Pl: egyszer néztem , már nem tudom milyen című műsort , ahol a házaspár arcát kitakarták és hangjukat el torzították a felismerésük elkerülése végett .

Az volt a lényege , hogy a férj már nem tudott teljesíteni az ágyban , de a feleség meg nagyon kívánta a szexet és nem volt hajlandó lemondani róla .

Úgy emlékszek , viszonylag fiatalok voltak és a férfit egy baleset fosztotta meg a férfiasságától örökre .

Majd nyilatkoztak , a feleség elmondta , hogy leültek férjével és nagyon alaposan megbeszélték ezt a kényes problémát .

Mivel érzelmileg működött a kapcsolatuk , így nem akarták elhagyni egymást , ezért úgy határoztak , hogy a feleségnek lehetnek szeretői . A férj is megszólalt : azt szeretné hogy felesége boldog legyen , még ha nagy árat is kell fizetnie is érte . Három szeretőben egyeztek meg , mindegyikről és mindenről tudott a férj s állítása szerint , volt mikor haza is vitt valakit a felesége és bemutatta személyesen is férjének .

A férj elmondása alapján , sokszor hallotta , mikor másik férfi kényeztette feleségét és a felesége pedig igen csak élvezte azt .

A férj azt is elmondta , hogy ugyan sajnálni , sajnálja amiért így alakult a helyzete , de nem bánta meg , amiért belegyezett a felesége kívánságába , mert így legalább tudja , hogy felesége boldog és semmiben sem szenved hiányt !

2021. szept. 1. 17:38
 29/38 A kérdező kommentje:
Nos, mi fiatalok vagyunk. Ez a probléma egyikőnk esetében sem áll fenn. De szép mentés volt.
2021. szept. 1. 17:43
 30/38 anonim ***** válasza:
35%
Ez csak 1 példa ( ok )volt a sok más lehetőség közül .
2021. szept. 1. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!