Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha babavárás közben derülne ki hogy hónapok óta megcsalnak?
Sajnálatos dolog. Ha van rá lehetőséged, válj el. Ha nem akkor adj neki még egy esélyt, bár valószínű nem fog változni. De általában ilyenkor "kiszolgáltatott" helyzetben van a kismama.
Mikor terhes voltam, kb. 1 hét volt szülésig, a párom exe írt nekem egy üzenetet, hogy hónapok óta beszélgetnek megint és a férjem szeretne vele találkozni. Nem került sor a találkozásra, mert elvileg a csaj nem akart, azt mondta. Mikor a férjemet kérdőre vontam ő fordítva mesélte el, és mert nem akart találkozni a csajjal, ezért bosszúból írt nekem. Hát igazából sántított a dolog, de szülés előtt kicsivel már nem nagyon akartam ezzel foglalkozni, idegesíteni magamat, így efölött szemet hunytam. Nem akartam emiatt felbolygatni az egész életünket.
Van rá lehetőségem, nem vagyok semmilyen szempontból kiszolgáltatott helyzetben, hogy akár neki kelljen eltartania.
Mi történt végül veletek? A férjed kereste?
Akkor igazából a döntés rajtad áll. Hogy érzed, mit fogsz tenni?
Elvileg azóta nem kereste őt, legalábbis nem tudok róla. De azóta már megcsalt mással.
Én nem biztos , hogy elválnék , de azért egy apasági tesztet csináltatnék .
Természetesen , volna mit megbeszélni párommal és talán csak akkor válnék el tőle , ha nem tudna elfogadható magyarázatot adni a tettére . Én az a típusú férfi vagyok , aki ad még egy esélyt .
valamint attól , hogy pl: megcsalna valakivel , de az érzelmein ezt nem venném észre , továbbra is akarná velem a szexet , akkor ez a dolog , nem , vagy nem sokáig zavarna mert én hamar túl tudok lépni az ilyesmin , nem foglalkozok azzal , hogy mi történt 3-4 hete vagy évvel ez előtt .
Azt mondják , mindent meg lehet szokni , csak idő kérdése .
Nyilván ebben a helyzetben már másképpen gondolnám az egészet .
De akkor is előbb azt akarnám kideríteni , hogy mi lehetett a kiváltó ok , mi az és miért , ami nem működik közöttünk .
Elsősorban meg menteni akarnám a kapcsolatunkat , feltéve hogy érzelmileg még mindig nagyon kötődnénk egymáshoz .
Hobbiból nem csal meg senki , senkit , annak okai vannak !
Pl: egyszer néztem , már nem tudom milyen című műsort , ahol a házaspár arcát kitakarták és hangjukat el torzították a felismerésük elkerülése végett .
Az volt a lényege , hogy a férj már nem tudott teljesíteni az ágyban , de a feleség meg nagyon kívánta a szexet és nem volt hajlandó lemondani róla .
Úgy emlékszek , viszonylag fiatalok voltak és a férfit egy baleset fosztotta meg a férfiasságától örökre .
Majd nyilatkoztak , a feleség elmondta , hogy leültek férjével és nagyon alaposan megbeszélték ezt a kényes problémát .
Mivel érzelmileg működött a kapcsolatuk , így nem akarták elhagyni egymást , ezért úgy határoztak , hogy a feleségnek lehetnek szeretői . A férj is megszólalt : azt szeretné hogy felesége boldog legyen , még ha nagy árat is kell fizetnie is érte . Három szeretőben egyeztek meg , mindegyikről és mindenről tudott a férj s állítása szerint , volt mikor haza is vitt valakit a felesége és bemutatta személyesen is férjének .
A férj elmondása alapján , sokszor hallotta , mikor másik férfi kényeztette feleségét és a felesége pedig igen csak élvezte azt .
A férj azt is elmondta , hogy ugyan sajnálni , sajnálja amiért így alakult a helyzete , de nem bánta meg , amiért belegyezett a felesége kívánságába , mert így legalább tudja , hogy felesége boldog és semmiben sem szenved hiányt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!