Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha babavárás közben derülne ki hogy hónapok óta megcsalnak?
Én azért annyira nem tudom ezt egyből így rávágni. Valószínűleg idővel el, de nem hiszem, hogy azonnal. Figyelembe venném a körülményeket- régóta tart, esetleg csak egy kaland volt? Érzelmek hogy állnak? A mi kapcsolatunk? Miért lépett félre? Hol tartok a terhességben? Van-e segítségem, van-e hova mennem, megélhetés a gyerekkel kettőnknek megoldott-e?
Amúgy egyetértek, ritka gerinctelen az a férfi, aki képes a terhes feleségét megcsalni, ugyanakkor egy újszülöttel egyedül maradni segítség nélkül, hogy ki tudja, mikor lesz lehetőségem újra a saját lábamra állni, háááát, megmondom őszintén, én lehet, hogy egy ideig még úgy csinálnék, mint aki semmiről sem tud, vagy ha ő vallott színt, akkor igyekezném afelé terelni, hogy megmentsük a házasságunkat, amíg legalább bölcsibe nem tudom íratni a gyereket és én vissza nem tudok menni dolgozni, hogy ne legyünk annyira kiszolgáltatva neki.
Mint terhesen megcsalt feleség mondom,hogy igen,el!!!!
6 éve volt,de a mai napig eszembe jut,hogy tehette,amikor az ő gyerekét vártam. Miket kellett átélnem,hogy tudjon menni a nőhöz.
MENEKÜLJ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!