Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik babavárás alatt tudták meg, hogy hosszú ideje csalják őket? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 13:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
??? Fontos lenne
2021. ápr. 18. 14:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Jobb egy olyan olyan kapcsolatban felnevelni egy kicsit, ahol nem tisztelnek, vagy jobb egyedül nevelni (amennyiben van segítség)?

Szerintem az utóbbi, nekem nem volt ilyenben részem, de aki egyszer megcsal, az többször is megfog.

Én nem tudnék bízni, és óvnám a gyermekem.

N

2021. ápr. 18. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Megcsalt a férjed, te meg terhes vagy? ☹
2021. ápr. 18. 15:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésből egyértelműen kiderült, hogy sajnos ez a helyzet
2021. ápr. 18. 17:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nevelném a gyereket, minthogy egy ilyennel, attól rettegve hogy mikor teszi meg újra. Aki képes ebben a helyzetben ezt tenni, az máskor is megteszi, szemrebbenés nélkül.
2021. ápr. 18. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Sajnálom. :(

Hogy derült rá fény?

2021. ápr. 18. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Felkeresett a nő.
2021. ápr. 18. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Már előtte is gyanítottam, de nem volt annyi önbecsülésem (?), hogy emiatt szakítsak, egyértelmű bizonyíték nem volt rá. A gyereknek nagyon örülünk mindketten, a családalapítás közös cél volt évek óta, így azt gondoltam (racionálisan), hogy ha a párom ettől boldog, a lelkiismeretével el tud számolni, otthon is odateszi magát, akkor számomra ez így elfogadható, nem is álmodtam nagyobb közelségről a kapcsolatunkban.

Váratlanul meghalt a barátnő. A férjem, feltehetően emiatt, sokkal jobban igényelte az együtt töltött időt. Én viszont megismertem valakit, aki nagyon boldoggá tud tenni, és komolyan jól is érzi magát velem, nem csak annak függvényében, hogy mennyire dolgozom alá, hanem egyszerűen a személyiségem miatt kedvel és értékel. Megcsillant a reménye annak, hogy létezhet olyan kapcsolat, ahol én is fontos vagyok, számít, hogy mit akarok.

A továbbiakban így nem hiszem, hogy működni fog a házasságunk, mert azt hiszem, nem kölcsönös érzelmeken alapul, mindketten egy-egy külső kapcsolatban éltük meg a szerelmet. Az egyik résztvevő kiesett, már ettől labilissá vált a működésünk.

Nagyon sajnálom, mert jó csapat vagyunk, de sosem éreztem, hogy ő igazán szeretne engem. Vagy nem is gondoltam, hogy engem igazán lehet szeretni.

Hány hetes vagy, Kérdező? Mit tervezel ezek után? Szembesíted a párod, és hogyan? A nő mit mondott, szerelmesek?

2021. ápr. 19. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Huhh az kemény.Még együtt vagy vele?
2021. ápr. 20. 21:08
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
Ha nekem is szülsz egy gyereket (vagy kettőt), akkor közös családunk lesz és nem is csallak meg.
2021. ápr. 21. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!