Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik babavárás alatt tudták meg, hogy hosszú ideje csalják őket? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezem.

Másfél évig próbálkoztunk, közben végig csalt. Illetve nem szexuálisan,csak érzelmileg. Sokkal rosszabb. A végén mikor terhes lettem végre, szexuálisan is.Hozzám nem nyúlt. A terhességemet ami nem volt leányálom egyedül csináltam végig, még ő a nővel találkozgatott. Vele maradtam, mert szerettem. Pedig mekkora megalázás... MENEKÜLJ!!!!

Azóta is folytatja, mert megteheti....

2021. ápr. 22. 02:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11.

Még mindig van választásod.

2021. ápr. 22. 04:42
 13/14 anonim válasza:
Az ilyent még időben kikell dobni! Ha egyszer megcsalt valószínű hogy többször megfogy vagy már eddig is megtette! Szomorú az ilyen! Énis férfi vagyok de akit szeretek főleg ha babát vár tőlem nem tudnám megcsalni! De mindenki más sajnos.
2021. ápr. 26. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Mizu veletek kérdező?
2021. ápr. 27. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!