Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy külön szeretnék vele költözni?
Figyelt kérdés
A párommal 1 éve együtt lakunk a mamájánál. Úgy volt, hogy házat fogunk vásárolni, mert szerettünk volna egy babát. Várandós lettem, de közben volt egy nagy összeveszésünk. Azóta rendeződött minden köztünk, de nem akar külön költözni velem, ha szóba jön a téma csak eltereli, vagy rossznéven veszi. Én viszont nem szeretném a babánkat közösen nevelni egy harmadik személlyel, emiatt egyre stresszesebben érzem magam. Szeretnék a babánkról én gondoskodni, de tudom, hogy a mamája természete által ez így nem fog menni.2020. jún. 19. 12:40
1/12 anonim válasza:
Hát nem irigyellek, lehet hogy kerek perec közölni kell vele, hogy választania kell. Ti a gyerekkel vagy az anyja.
2/12 anonim válasza:
Most még nem vágysz a mama közelségére, de hamar eljön majd az az idő is.
3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezt nem tudnám megtenni. Ez lenne a legegyszerűbb, de ilyenkor belegondolok, hogy fordított esetbe ez nekem is nagyon rossz lenne. De ennek ellenére tudom, hogy igazad van.. Már abban se vagyok biztos, hogy minket választana..
2020. jún. 19. 12:49
4/12 anonim válasza:
Feri, nem szeretném, ha az édesanyád lakásába rendezkednénk be. Most, hogy jön a baba ideje külön költöznünk, hiszen saját családunk lesz.
Az előzmények hallatán valahogy úgy érzem, hogy a gyerekvállalás nektek most nem időszerű, és akár szakításra is kerülhet sor, de érdemes egyenesnek lenned.
5/12 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem szeretem, hogy beleszól mindenbe. Ha főzök, mosok, takarítok mindenbe beleköt, hogy mit nem csinálok jól. Mindig érezteti azt velem, hogy én csak itt lakok, nem vagyok otthon. Újonban megmondja, hogy mit főzzek. Ha elmegyünk valahova, ha már csak a szüleimhez is, hív hogy mikor érünk haza stb. Teljesen gyerekként kezel, és ez állandó feszültséghez vezet.
2020. jún. 19. 12:53
6/12 anonim válasza:
A mostani bizonytalan anyagi helyzetben, én sem szívesen költöznék, ráadásul, ha a mama meghal, akkor ő örököl, nem?
7/12 anonim válasza:
Csak hogy tudd, a büdös életben nem fogtok onnan elköltözni. Miért köktözne? A cseléd kiszolgálja őt is meg az anyját is, van ingyen punci, gyereket is szülsz neki saját otthon és házasság nélkül. Ő kényelmesen van, te meg megadsz neki mindent, akkor is ha neked szar. Itt te vagy a hülye.
8/12 anonim válasza:
Beszélj akkor a mamával. Ez kettőtök közt probléma, rendezzétek, mint felnőttek. Hátha megembereli magát a kedves mama.
9/12 anonim válasza:
De mièrt kellett ilyen sűrgősen a baba? Nem èrt volna rá akkor, mikor már külön költözetetek? Tudom, ez már kèső bánat, de erős a gyanúm, hogy párodnak esze ágában sem volt elköltözni. Csak beetetett az ígèrettel, most meg már úton a baba, ès meg van kötve a kezed. Ott fogsz maradni, ès az lesz amit ő akar, ha nem akarsz egyedülálló anya lenni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 7. Teljesen igaz. 8. Azon már túl vagyunk. 9. Már én is erre gyanakszom.. Ha nem változik a helyzet akkor nem maradok itt, mert nem akarom, hogy a baba az állandó feszültséget érezze.
2020. jún. 19. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!