Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy külön szeretnék vele költözni?
Figyelt kérdés
A párommal 1 éve együtt lakunk a mamájánál. Úgy volt, hogy házat fogunk vásárolni, mert szerettünk volna egy babát. Várandós lettem, de közben volt egy nagy összeveszésünk. Azóta rendeződött minden köztünk, de nem akar külön költözni velem, ha szóba jön a téma csak eltereli, vagy rossznéven veszi. Én viszont nem szeretném a babánkat közösen nevelni egy harmadik személlyel, emiatt egyre stresszesebben érzem magam. Szeretnék a babánkról én gondoskodni, de tudom, hogy a mamája természete által ez így nem fog menni.2020. jún. 19. 12:40
12/12 A kérdező kommentje:
11-es bocsi, nem voltam itt egy ideje 😊 Hosszú volt az út amin végigmentünk, de azóta rendeződött minden, külön élünk és a legnagyobb szeretetben neveljük a másfél éves kisfiúnkat, és készülünk az esküvőnkre. 😊 A mama amióta eljöttünk nem keresi se a páromat, se a picit, de legalább feladta a küzdelmet, hogy szétmarjon minket.
2022. jan. 17. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!