Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezt még rendbe hozni, vagy menjen a válás?
A történet már régebben elkezdődött, amikor még pár hónapos volt a babánk (második gyermek).
Akkor alakult ki munkahelyi viszonya a férjemnek, hónapokig vitáztunk, tagadott, majd bevallotta, majd kitalálta, hogy nincs közöttük semmi, csak barátság.
Tavasszal azonban bejelentette, szerelmes, el akar válni, majd nem akar elválni és ez így ment két hónapig.
Aztán a nőjének elköltözött a férje, ők is el fognak válni,de ott nincs közös gyerek, és a férjnek is nője van-volt.
Tehát most ott tartunk, hogy a férjem már ott lakik, hetente 1xjön haza a gyerekekhez (a lakás az ő kizárólagos tulajdona, amiben még jelenleg lakunk)és két hamarosan jön az első tárgyalás.
Szerintem nem sok értelme van már ennek az egésznek mert beszélgetni sohasem lehetett vele....és nagyon makacs ember.
Hát szerintem is egy rossz házasságot be kell fejezni, csak az a gond, hogy ő azt mondja nekem, hogy én kényszerítettem őt oda.
És nagy a lelkifurdalás bennem mert én is elvált szülők gyerekeként nőttem fel, ami borzasztó volt és állandóan marcangolom magamat a gyerekek miatt.
És ahogy elnézem-meg ezt kérdeztem is tőle-ő sem boldog és nem így képzelte ezt az egészet.
Az is a probléma még, hogy amikor jön, szemétkedik is.....
Egy boldog, szerelmes ember nem szemétkedik a gyerekei anyjával.
Ne szórakozz ilyenekkel, hogy vádolod magad. Nincs miért. A férjed egy önző, szemét alak, megérdemlikegymást a nőjével. Lépj túl rajta, ne vedd fel a szemétkedéseit! A gyerekeknek is jobb lesz, ha nem egy olyan családban nőnek fel, ahol apuka folyton szidja és csalja az anyukát.
Te őt semmire sem "kényszerítetted": a saját egyéni döntése volt az, hogy megfektet-e egy másik nőt, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!