Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabor46 kérdése:
Miattam ment tönkre a 19 éves fiam?
Figyelt kérdés
Szófogadó,jó tanuló csendes gyerek volt.Exfeleségem szerint akkor rontotta le az eredményeit amikor megismerkedtem egy lánnyal aki odaköltözött hozzám ők pedig elmentek az anyjáékhoz lakni.Fiam velem maradt ekkor 12 éves volt.Nem akart apósékhoz költözni anyja pedig nem akarta erőltetni. 5-ös tanulóból szinte bukásig lerontotta eredményeit.Nem tisztálkodik,szobája rendetlen piszkos.Középsuli ment neki valahogy de érettségije nem sikerült.Nem érdekli semmi.Ennyi év alatt nem lehet feldolgozni ezt?Vagy ilyen lett volna akkor is ha nem teszem ezeket a dolgokat?Szerintem pedig joggal várhatom el hogy most már álljon talpra.Azért 7 év eltelt,anyja is látogatta végig,mosott rá takaritott nála.Pszichológushoz is hordta sokáig.Engem okol az anyja pedig csak szerelmes lettem...azt mondta családpusztitó,önző phasz vagyok.2021. ápr. 10. 13:09
21/41 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt!
Az utolsó hozzászólasa után sem egyértelmű, hogy kitaláció?
22/41 anonim válasza:
A jelenlegi élettársadnak vannak gyerekei?
23/41 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha csak a gyerek miatt maradtok együtt és más indok nincs. Mellesleg 12 éves volt, mondhatni pont a 13-14 éves kor a választó határa, (néhol több/ kevesebb) mikor a "hormonok szépen elkezdenek dolgozni".
24/41 anonim válasza:
"Kiskorában minden este fürdetve volt,tiszta rendes volt a szobája.Tehát nem igy volt nevelve."
Ki nevelte addig, és ki neveli azóta?
Szerintem is troll vagy, de ha netalán mégsem, akkor érdemes belenézni abba a bizonyos tükörbe, és levonni néhány következtetést.
25/41 anonim válasza:
#23:
Ki tudod emelni, a kérdezőtől idézve, hogy te mi alapján látod ezt így?
26/41 anonim válasza:
Ja hogy van egy lányod is, gyönyörű. Te remélem akkor odajártál takarítani. A lányod is 0 lett, mint a fiad akit te neveltél? Fura, hogy a feleségednek nem tetszett, hogy odaköltöztetted a luvnyádat a helyére. Mekkora senki vagy te atya isten, szívből sajnálom a gyerekeid. Remélem még csinálsz kettőt az új nődnek.
27/41 anonim válasza:
Nem akarom elhinni, hogy ilyen gondolkodású ember tényleg létezik, és nem csak trollkodik a kérdező.
28/41 A kérdező kommentje:
Nálunk anyukámnál igy volt a háztartás,a gyerek az anya dolga.Mostani páromnak pl.eszébe sem jut a gyerekeit rám tuszkolni.Az hogy csunyán beszél velük az helytelen de pl.velem sose tiszteletlenkedik.Sose mondta hogy családpusztitó,önző phasz,stb.Ő is ugy látja hogy van a gyereknek egy anyja is.
2021. ápr. 10. 16:18
29/41 A kérdező kommentje:
Nem troll vagyok.Nálunk ebben a faluban minden háztartási,gyerek körüli munkát a nők csinálnak.Talán ide nem ért el a feminizmus vagy mi.Tudják a nők hol a helyük aki nem az meg marad szépen egyedül.Szerintem más falvak ugyanilyenek.Csak itt a gyakorin akkora az emanci Mancik szája.
2021. ápr. 10. 16:23
30/41 anonim válasza:
És "nálatok abban a faluban" a nők teljes munkaidős állás mellett vállalják ezt az egészet magukra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!