Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miattam ment tönkre a 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabor46 kérdése:

Miattam ment tönkre a 19 éves fiam?

Figyelt kérdés
Szófogadó,jó tanuló csendes gyerek volt.Exfeleségem szerint akkor rontotta le az eredményeit amikor megismerkedtem egy lánnyal aki odaköltözött hozzám ők pedig elmentek az anyjáékhoz lakni.Fiam velem maradt ekkor 12 éves volt.Nem akart apósékhoz költözni anyja pedig nem akarta erőltetni. 5-ös tanulóból szinte bukásig lerontotta eredményeit.Nem tisztálkodik,szobája rendetlen piszkos.Középsuli ment neki valahogy de érettségije nem sikerült.Nem érdekli semmi.Ennyi év alatt nem lehet feldolgozni ezt?Vagy ilyen lett volna akkor is ha nem teszem ezeket a dolgokat?Szerintem pedig joggal várhatom el hogy most már álljon talpra.Azért 7 év eltelt,anyja is látogatta végig,mosott rá takaritott nála.Pszichológushoz is hordta sokáig.Engem okol az anyja pedig csak szerelmes lettem...azt mondta családpusztitó,önző phasz vagyok.

2021. ápr. 10. 13:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Tehát amíg a nejeddel éltetek volt egy otthon, rendszer, biztonság, szabályok, nevelés. Majd ahogy ez megszűnt a fiad nőtt mint a dudva és arra se lett megtanítva, hogy maga körül rendet tartson. Majd te még elvárnád, hogy a volt nejed járjon át hozzád dzsuvázni. Azért van pofád.
2021. ápr. 10. 14:08
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így a leírás alapján egy maximálisan elhanyagolt gyereknek tűnik a fiad. A válás után törődtetek a lelkivilágával, beszélgettetek vele, vagy csak nőtt mint a gyom, amíg ilyen nem lett...(?)
2021. ápr. 10. 14:11
 13/41 anonim ***** válasza:
84%
Ha nálad van a fiad alap,h gondoskodsz a környezetéről is.Mit lát,megvárod míg a volt nejed odamegy takarítani.Gratulálok az ágyatokat nem veti be véletlenül?Példát kellett volna mutasd,de te mentél a f.. után.A szeretőd se lehet valami fényesség.Biztos nem mennék még a házba se ahonnan kitettek,örülj neki,hogy még ilyen megalázva elmegy oda takarítani,ahol lecserélték.Undorító.
2021. ápr. 10. 14:17
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mennyire letojhattad a fejét, ha az anyja járt át hozzátok pakolni, takarítani, foglalkozott a gyerekkel, stb. Te szépen elvoltál a szerelmeddel, biztosítottál a gyereknek egy szobát és ennyiben kimerült az apaszereped. Most meg már meg is szabadulnál tőle ("ideje talpraállni"), hogy te élhesd az életed a kis nőddel. Ezt egy gyerekes pasi nem igazán teheti meg. Miért nem eddig figyeltél arra a gyerekre? Miért nem törődtél az eredményei romlásával? Miért nem beszélgettél vele? Ja tudom, hát van a gyereknek egy anyja is... Most meg a gyereket hibáztatod, hogy nem dolgozta fel a válást... nos nem a válással volt a gond önmagában, hanem a rideg környezettel, hogy nem is tudta ezt feldolgozni. Úgyhogy igen, gratulálok, tönkretetted a saját gyereked és még csak fel se tűnt. Tapsvihar.
2021. ápr. 10. 14:18
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen a lelkivilága olyan a környezete,lelkileg menyomorodott.
2021. ápr. 10. 14:22
 16/41 A kérdező kommentje:
Beszéltem neki a tanulás fontosságáról,volt fedél a feje felett.Neki csak tanulni kellett volna.Az anyja vére.Az is össze volt szakadva mikor megtudta hogy el kell költöznie a lányommal.Azzal se bir...Az ő dolga is lett volna hogy a gyerekek feldolgozzák a válást de azon kivül hogy takaritott,mosott hozott neki enni,teljesen más lett.Kedvetlen,fáradt(merthogy Ő dolgozik)ugyhogy a gyerek az anyját is elvesztette mert most már derogál neki a látogatáson kivül bármi.Kimerül annyiban hogy ruhát,cipőt vesz a fiamnak meg turázgatnak néha együtt.De,hogy elnézi a mocskot nála(igaz be se jön)meg engem hibáztat az megy neki.
2021. ápr. 10. 14:48
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Az anyja vére....

Hát tudod ..... ràd egy kutyát nem bíznék nem egy gyereket.

Ha nálad van a gyerek a te felelőssèged minden.

Az anyja kéthetente egyszer elviszi magàhoz làthatásra. Ennyi

De ő is hülye hogy utánatok, helytted meg a lotyód helyett takarít meg kajàt hord.

2021. ápr. 10. 15:06
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok személyeskedni, de annyira érződik az írásodból ez a tipik "a nő dolga a gyermeknevelés" stílus. Hihetetlen, hogy még így is őt hibáztatod azért, mert a fiad ilyen lett.

Hadd kérdezzem mér meg, hogy a te dolgod szerinted mi, ha mindenről az anya tehet? Mert a lakhatást ő is tudta volna biztosítani. Az, hogy mondod neki, hogy tanulj nem egyenlő azzal, hogy le ülsz vele és segítesz neki. Hol van itt a te felelősséged? Mert hogy az anyjának mi lett volna a "dolga" azt már hallottuk...

2021. ápr. 10. 15:11
 19/41 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Szereted te egyáltalán a gyereked? Mert 0 empátiával írsz róla. És igenis elsősorban a te dolgod lett volna helyretenni a lelkivilágát a válás után, mert nálad él életvitelszerűen, veled tölt több időt. És hát te fogtál magadnak új p!cs@t. De gondolom csak arra jó neked ez a felállás, hogy ne fizess utána gyerektartást. És amúgy ment volna a f@ß0m takarítani hozzátok, meg kaját vinni. Gyönyörű vagy, hogy ilyen hozzáállással megtűröd magad mellett a bulát, jól megmutatja, hogy mennyit ér neked a gyereked.
2021. ápr. 10. 15:20
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Te jársz a volt feleséged otthonába a lányod után takarítani?
2021. ápr. 10. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!