Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miattam ment tönkre a 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabor46 kérdése:

Miattam ment tönkre a 19 éves fiam?

Figyelt kérdés
Szófogadó,jó tanuló csendes gyerek volt.Exfeleségem szerint akkor rontotta le az eredményeit amikor megismerkedtem egy lánnyal aki odaköltözött hozzám ők pedig elmentek az anyjáékhoz lakni.Fiam velem maradt ekkor 12 éves volt.Nem akart apósékhoz költözni anyja pedig nem akarta erőltetni. 5-ös tanulóból szinte bukásig lerontotta eredményeit.Nem tisztálkodik,szobája rendetlen piszkos.Középsuli ment neki valahogy de érettségije nem sikerült.Nem érdekli semmi.Ennyi év alatt nem lehet feldolgozni ezt?Vagy ilyen lett volna akkor is ha nem teszem ezeket a dolgokat?Szerintem pedig joggal várhatom el hogy most már álljon talpra.Azért 7 év eltelt,anyja is látogatta végig,mosott rá takaritott nála.Pszichológushoz is hordta sokáig.Engem okol az anyja pedig csak szerelmes lettem...azt mondta családpusztitó,önző phasz vagyok.

2021. ápr. 10. 13:09
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a 4-5 átlagom 6. osztálytól kezdett romlani amikortól elegem lett h a tökéletes, hibátlan sem elég jó sosem, csak véletlen volt, ugysem lesz belőlem senki, ugyhogy magasról tettem az egészre, éppen csak nem buktam meg, arra figyeltem, 3-as érettségi és viszlát.
2021. ápr. 10. 13:12
 2/41 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem attól függ, hogy férfi/nő vagy, nyilván ha nő lennél akkor is robbanthattad volna a családot, mint ahogy nők is teszik sokan. Szóval nem akarok ebbe az irányba elmenni, hogy minden férfi/nő rossz.

De volt benne felelősséged persze. Ez hogy nem beszélgettél vele soha, nem mondtad el neki a dolgokat mélységeiben hogy ő is megértse gyerek fejjel, persze, ezek mind a te hibád is.

2021. ápr. 10. 13:23
 3/41 A kérdező kommentje:
Párom szerint csak lusta,tul érzékeny neveletlen a fiam.Meg hogy ő nem fog rá mosni,takaritani mert nem ő az anyja.Az anyja azt mondja 19 évesen már saját maga takaritson ne neki kelljen idejárni merthogy ő dolgozik heti 6 napot...meg hogy az uj asszony ha őt kiturta akkor vegye ki a részét a gondokból is."ne csak a jóból"
2021. ápr. 10. 13:29
 4/41 anonim ***** válasza:
96%

Hát abban igaza van, hogy nem neki kell járni oda takarítani.

Amúgy persze, nyomot hagyhatott benne, ez valószínű.

De ahová fajult, a magánélete sikertelenségének tulajdonítanám. Meg annak, hogy végig takarítva volt utána, persze hogy nem tanulta meg.

2021. ápr. 10. 13:34
 5/41 anonim ***** válasza:
90%
Ezekben mindben igazad van. Már felnőtt, valóban nyugodtan moshat, főzhet, takaríthat magára. Én 19 évesen költöztem el otthonról és ezeket ugyanúgy akkoriban tanultam meg, de ha valaki otthon lakik, akkor sem kötelező, hogy ezeket más csinálja meg helyette ha már felnőtt. Sőt úgy is felnőtt már, hogy elkezdheti saját magának is a gyógyulást azokból a lelki bajokból, amiket a gyerekkora okozott neki. Én is ugyanezt csináltam, a szüleim semmit nem segítettek abban, hogy segítsenek kigyógyulni a lelki gondjaimból, amiket ők okoztak nekem gyerekkoromban.
2021. ápr. 10. 13:41
 6/41 A kérdező kommentje:
Már be se lehet menni a szobájába büdös,ruhái a földön.Piszkos tányérok rohadnak az ágyán,földön.Nem fürdik rá rohad a ruha.Kiskorában minden este fürdetve volt,tiszta rendes volt a szobája.Tehát nem igy volt nevelve.Amióta az anyja elköltözött lett ilyen de amig idejárt azért rendbetette heti 1x.Ujabban nem jön csak látogatóba meg hogy nem az ő dolga már ott takaritani."oldjátok meg"aszt ennyi.Szerintem azért csak az anyja,nem?
2021. ápr. 10. 13:46
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy nem fog az anyja nálatok takarítani, ezt hogy gondolod? Elég nevetséges lenne. Ahogy a párodnak sem kötelessége egy 19 éves, számára "idegen" után takarítani. Ha te valahogy mint az apja nem tudod erre rávenni, akkor ez a feladat szépen rád marad.
2021. ápr. 10. 13:54
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem azért csak az anyja,nem?"

Te provokátor g'*ci. Írhattad volna, hogy ez csak egy kamu troll kérdés.

2021. ápr. 10. 13:54
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Az anyja, de nem bejáró nő, hogy nálad takarítson. Te is meg tudnád csinálni. A fiad azt a példát látja, hogy a férfinek nem kell takarítani, hiszen az a nő dolga. Mutass neki jó példát!

Ha még így is az anyja takarít nálad, hogy külön éltek hogy várod el a fiadtól, hogy ő takarítson?

2021. ápr. 10. 13:56
 10/41 anonim ***** válasza:
85%
Igen. 90% ban te járultál hozzà.
2021. ápr. 10. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!