Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál akkor ha le szeretnél zárni egy házasságot, de van közös kisgyerek és nem szeretnéd, hogy a páord egyedül nevelje?
Te se szeretnéd, hogy ne lásd naponta, de főleg a társad nem érdemli meg, hogy ilyen terhet a nyakába tégy. Ő az anyuka.
Viszont köztetek egyszerűen már nem megy. Nincs semmi veszekedés, de két idegen ha szerelemről van szó.
Csak barátilag működik már.
Nem szeretném így leélni az életemet. De ilyen terhet sem bírok elviselni, hogy ezt teszem a párommal. Nem ezt érdemli!
De ágyba sem bújhatok vele , és nem játszhatjuk a szép párt, ha kihűlt.
Volt már valaki így?
9. Tudom, átérzem. És sajnálom.
8.
10. Ez meg sem fordult a fejemben, de nem tudom kivitelezhető lenne -e.
Még azt sem tudom mit hogyan kezdjek. De köszönöm!
11. Köszönöm, nem vidám, nem így terveztük :(
Nekem volt olyan barátnőm, ahol a szülők két utcára költöztek egymástól.
Mindkét helyen volt szobája, nagyobb korában mindkét helyen volt kulcsa és volt, hogy az apukája elment egy órára, akkor játék közben nem akartak három kisgyereket egyedül hagyni, átmentünk az anyukájához, aztán mikor az apja megjött, akkor vissza.
Lehet jól is csinálni ezt, ha tudtok kommunikálni a gyereked anyjával.
13. Köszönöm. Hasznos volt.
14. Mit szeretne? Nem tudom, úgy tűnik neki elég ez az állóvíz
17. Szerető...Nem köszönöm, pont ezért szeretnék előbb elválni, mert attól félek, sőt tudom hogy előbb-utóbb jönni fog valaki aki megérint. Nem szeretőnek szánnám.
18. Nem opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!