Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál akkor ha le szeretnél zárni egy házasságot, de van közös kisgyerek és nem szeretnéd, hogy a páord egyedül nevelje?
Figyelt kérdés
Te se szeretnéd, hogy ne lásd naponta, de főleg a társad nem érdemli meg, hogy ilyen terhet a nyakába tégy. Ő az anyuka.
Viszont köztetek egyszerűen már nem megy. Nincs semmi veszekedés, de két idegen ha szerelemről van szó.
Csak barátilag működik már.
Nem szeretném így leélni az életemet. De ilyen terhet sem bírok elviselni, hogy ezt teszem a párommal. Nem ezt érdemli!
De ágyba sem bújhatok vele , és nem játszhatjuk a szép párt, ha kihűlt.
Volt már valaki így?
2021. márc. 20. 20:40
1/25 anonim válasza:
Miért kellene egyedül nevelnie?
2/25 anonim válasza:
El kell válni. Ez nem jelenti azt, hogy az anyuka egyedül neveli a gyereket. Ha elég energiát fektetsz bele, akkor ugyanúgy ki tudod venni a részed a gyereknevelésből.
3/25 anonim válasza:
Sokan vannak így. Vagy, ez, vagy az, tökéletes nem lesz. Döntsd el melyik fontosabb. Amúgy nem csak 2 hetente 1 nap láthatod a gyereked, ha normálisan lezárjátok.
4/25 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha elköltöznék. Mégiscsak ő lenne vele 24 órában. Én szívesen megtennék mindent, minden nap akár, csak félek, hogy egy semmirekellő leszek így. De milyen képet mutatok a gyerekemnek, ha azt látja a szülei csak, mint két testvér. Nem jó ez így, és úgy sem, hogy látom magam előtt, hogy a párom egyedül hajt. Szeretem még, de már csak mint barátot. Régóta próbáltuk helyrehozni, egyszerűen elmúlt a szerelem és még vágyok rá.
2021. márc. 20. 20:48
6/25 A kérdező kommentje:
3. Nem fontossági sorrend. Természetesen a gyerek az első. De eltemetni sem szeretném magam, mert így egyre csak keserűbb leszek és ez senkinek sem jó.
2021. márc. 20. 20:49
7/25 A kérdező kommentje:
5. Harmincas végén mindketten, de szerintem ez mindegy.
2021. márc. 20. 20:50
8/25 anonim válasza:
Amíg a gyerek az első nem válsz, csak vegetálsz érzelmileg. Tudom, mert benne vagyok, csak a női oldal.Hány éves a gyermek?
3.
9/25 A kérdező kommentje:
8. Vegetálás jó szó. Ő a mindenem pedig.
De mint férfi megszűntem szinte
6 éves
2021. márc. 20. 20:54
10/25 anonim válasza:
Ma már egyre gyakoribb a világban az 50-50%os felosztás, ezt úgy szokták kivitelezni, hogy a gyerek megy egy hétre az egyik szülőhöz, majd a kövi hét a másik szülőé, vagy pedig a gyerek marad a családi fészekben és a szülők váltják egymást-hetenként, kéthetenként. Így mindketten vele lesztek "24 óráig", csak épp lesz egy kis szabadságod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!