Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerek, ház, jövöbeni távolság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek, ház, jövöbeni távolság miatt együtt maradni?

Figyelt kérdés

Régóta nem mennek jól a dolgok. A feleségem rosszul bánt velem, állítólag azért mert nem volt gyerek. Aztán lett, de azóta még rosszabb a viselkedése, mindent rosszul csinálok. Próbáltam beszélni róla de hiába. Példa: ö nem tud pihenni (bár Anyám ha nem vagyok otthon munka miatt és én mindig a gyerek körül vagyunk), ezért minden nap elviszem sétálni a gyereket 2 órára. Most az a baj, hogy én “elmenekülök otthonról”. Ha nem mennénk, akkor kiabálna hogy ö fáradt. Így hogy hagyjuk aludni, nincs mivel jönnie. Sok ilyen dolog van. Szex a fogantatás óta nincsen sajnos. Minden lehetösége megvan, az unokatestvérem (csaj) személyi edzö és eljönne heti 3 alkalommal közös edzésre ingyen! Addig mi vigyáznánk Anyámmal a kicsire! Mert a szex elmaradásának az oka hogy ö testileg rosszul van magától! Egyszer jött el az unokatesóm, de aztán nem akart többet edzeni vele. Okot nem mondott, de azóta is panaszkodik, hogy egy anyának erre nincsen ideje.

Nagyon sokat kiabál velem! Mindenért én vagyok a hibás! Akár a bolt közepén is leteremt! Próbáltam beszélni de hiába. Lehet, hogy válnék de akkor nem láthatom a gyerekem. A feleségem romániából van, ott is a legtávolabbról. Már a fejemhez vágta, hogy válás esetén visszaköltözik. Autóval 13 óra csak oda! Van közös házunk is. Nem tudom mit tegyek. Eddig nem törödtem ilyesmivel, de ha kedves velem egy idegen nö, az nagyon jól tud esni. Abszolút nem nyitott a más viselkedésre a feleségem! Családi példának celeb nöket hoz fel! Hát azoknak a fele se igaz, válik az összes most! Olyanokat mutat, hogy egyes 2 gyerek mellett is el tud menni egy hétre a barátnökkel a tengerpartra (V. Vivien) meg hasonlók. Hát nem tudom hogy csinálják de szerintem nem ez az általános.

Mit kéne tennem? Nem boríthatok fel mindent, akkor elvesztem a gyerekem! Már úgy vagyok hogy inkább csendben maradok és teszem amit mond. Mindig is volt pl számítógépem (filmezésre, ilyesmi) de aztán a gyerek óta kiabál miatta, hogy az sugárzik és búg ami megbetegíti a gyereket. Most inkább szó nélkül eladtam .... nem veszekedtem érte.

2021. márc. 6. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerető. Szintén házas (az nem borít), korodbeli csaj.
2021. márc. 6. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Tehát most itt kérsz önigazolást arra, hogy szeretőzhess, hiszen mindenki azt mondja, hogy nincs más választásod és nem te vagy a hibás?

Azt írod, a fogantatás óta nincs szex. Amikor feleségül vetted ezt a romániai lányt, nem voltak előjelei? Varázslatos módon az esküvő után kezdett el veled veszekedni, kiabálni?Addig nem? Nem lehet hogy most épp azt eszed amit főztél? Csak halkan kérdezem.

2021. márc. 6. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen túltolt kamu kérdéseknek mi értelme van?
2021. márc. 6. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok szeretöt! Ez nem opció, nem is írtam!

Voltak jelek, írtam is. Azt mondta a gyerektelenség mindennek az oka. Azt hittem ha lesz majd minden jóra fordul.

Nem kamu. Nagyon buta vagy!

2021. márc. 6. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, az ő kezében van a gyeplő, ilyenkor a nők meghulyulnek.

Volt nekem is "papucs" párom, de ugyan igy viselkedtem vele.. aztán megismerkedtem a férjemmel , na o nem hagyja, hogy elnyomjam, s harmonikus házasságban élünk.

- 2 gyerekes anyuka

2021. márc. 6. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet tévedek, de szerintem szülés utáni depresszió🤔
2021. márc. 10. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem segítesz eleget. meg mi az hogy anyád unokahugod rászabaddítod? nem hozzájuk ment feleségül, veled akarja csinálni. ebből csak az jön le nekem, hogy anyádra meg mindenki másra akarod lőcsölni a gyereket. lehet te úgy érzed segítesz eleget, de ez biztos hogy kevés egy baba mellett. az egy 24 órás munka és mellette kb semmit nem lehet csinálni. ráadásul a pasikon érződik, hogy tessék lássék módon csinál dolgokat, nem is örömmel, rá kell szólni, ha meg is teszi, nem fordít rá energiát, pl. fonnyadt zöldséget vesz, ott hagyja a pulton a fél koszt stb . Az a megoldás hogy tedd oda magad. ne gondold azt, hogy neki ez a dolga. az ő munkája most igenis nehezebb. egy baba idegőrlő! a sok elvárás meg még idegőrlőbb. Az a nő aki kiabál, az tulajdonképpen az elvárások miatt kiabál. persze ha most kaját rendelsz és egyebek meg takarítónőt hívsz, attól nem lesz jobban mert akkor meg fél hogy azt mondjátok rá hogy lusta asszony. Én egy megooldást látok, könnyítsd meg a dolgát. vegyél neki szárítógépet, mosogatógépet, rizsfőzőt, robotporszívót, mindenféle iylen kütyüket és minden felesleges lomot pakolj el egy raktárba (a sok vizuális inger is nyugtalanít). Vásárolj egészséges kajákat, főzzél te is és legyél sokat a gyerekkel. ha nem fáradsz el estére és nem döglesz be az ágya hulla fáradtan, akkor valamitrosszul csinálsz. és nem, nem kell azt gondolni, hogy akkor ő most pihen egész nap te meg duplán dolgozol. A baba így is midkettőtöket kiszipolyoz eléggé.nem csak fizikális munka van vele, pl. pelenkázás hanem érzelmi munka is. vígasztalni, aggódni érte, fennmaradni ha belázasodik, állandó figyelő üzemmódba lenni hogy a legkisebb furcsa szuszogását is észrevedd, kemény mentális munka.
2021. márc. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!