Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem a bántalmazó exférjem, mikor nem is érdemli meg?
Figyelt kérdés
Én hagytam el egy hónappal ezelőtt. Ő nagyon sokszor bántott lelkileg és fizikailag egyaránt. Gyerekeket látogatja, időnként el is viszi. Egy másik nő volt a képben, már nincsenek együtt, de gyakran beszélnek egymással.
Gyűlölni szeretném a sok fájdalom miatt. De nem megy, még mindig szeretem, mikor múlik már el?
2021. febr. 16. 15:34
1/5 anonim válasza:
Nem szereted, nem cáfolom azt, hogy te így éled meg, hogy valósnak érzed ezt az érzést, de nem az. Igazából nem hozzá ragaszkodsz, hanem a játszmákhoz, azokhoz, amikben partnerei voltatok egymásnak. A játszmáidhoz ragaszkodsz, megszokáshoz. Keress fel egy pszichológust.
2/5 anonim válasza:
Bántalmazó kapcsolatban maradók ilyenek, mint te. Menjél el pszichológushoz.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg fiatalkorodban is hasonlóhoz szoktál, nem bántak veled jól és az ember "ragaszkodik" az ismerős dolgokhoz, nehéz kiszakadni abból a világból, ami ismerős számodra. Valszeg pszichológus tud segíteni. Csak hát lassan és sokba kerül sajnos...
4/5 anonim válasza:
Ha nem dolgozol magadon, akkor ne aggódj, a következő is ilyen lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem szereted.
Traumakötésben vagy vele. Olvass utána. Sajnos nekem is ismerős helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!