Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibám hogy ilyen lett? Mit tegyek?
Megvárod a pofont, vagy elhagyod még előtte?
Hány pofon után fog leesni, hogy nem lesz jobb csak rosszabb?
1. es vagyok!
Menj orvoshoz, mert már a terrortól magad nem tudsz megszabadulni!
Ez így nem normális. A cigis ügynek már ki kellett volna hogy verje nálad a biztosítékot. Az én barátom nem cigiik, de volt időszak, hogy rendszeresen megkínálták és elfogadta. Mondtam, hogy nem szeretném ha többet szívna úgy eleve és azóta nem is teszi, max nagyon ritkán, akkor is 2-3 hónap alatt egy szál.
Nekem van barátnőm, ő rendszeresen dohányzik, de összejött egy fiúval aki nem, így ő is szépen lassan abbahagyta, úgyhogy a barátodtól az sem fer, hogy nem próbálja abbahagyni miattad, az meg, hogy veszekszik is érte az teljesen kiábrándító.
Ne sírj. Tudod, hogy milyen. Nem lesz nehéz elfelejteni. Vagy megvárod míg jobban megüt vagy elver?
Ilyen nőnek magyarázhattok, hogy lépjen le, mert kb félholtra veri a pasas, akkorsem fogja megtenni, sőt, még azon fog gondolkodni, hogy verés közben a pasi keze nehogy megfájduljon. (Volt egy barátnőm, akit úgy elvert a férje, hogy a liftajtóba verte a fejét- ettől elájult, máskor a falnak vágta, betörte az üvegajtót a nővel, de még akkoris a férfit védte, hogy biztos rászolgált a verésre, hiába próbálta a baráti köre kirántani ebből, még ő volt felháborodva, hogy mi csak ennyit látunk kivülről, hogy ő verve van, de azt hogy ők milyen lelki kapcsolatban vannak, azt mi nem tudjuk!).
Sajnálom kérdező, hogy ilyen vagy. Én már nem próbálom az ilyen nőket megérteni.
....Legközelebb ne vedd el a cigijét.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!