Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire gyakoriak az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az egy éven belüli válások? Melyik korosztályban fordul elő leginkább és szerintetek mi a legtöbb ilyen rövid idejű válás oka?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 08:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk ez történt. Én 29, párom 34 volt.
2021. jan. 14. 08:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Te vagy a nő vagy a férfi? Mi volt a válásotok oka?
2021. jan. 14. 09:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Elhidegülés, annak helyrehozatalának nem akarása, meg valószínűleg nem is illettünk igazán össze, csak ezt nem akartuk bevallani. De végül kénytelenek voltunk.
2021. jan. 14. 09:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után láttátok be?
2021. jan. 14. 09:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6 hónapig próbálkoztam, hogy működjön.
2021. jan. 14. 10:01
 6/19 A kérdező kommentje:
És ezt az esküvő előtt nem láttátok, ha utána ilyen hamar jött a felismerés?
2021. jan. 14. 10:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod van úgy, hogy sejtesz valamit, de mivel működik a dolog, nem rombolod le az életeteket. Aztán esküvő után rohamosan kezdett romlani, megoldani nem tudtuk, vagy nem akartuk.
2021. jan. 14. 10:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Úgy látszik rajtad kívül nem járt így mas..
2021. jan. 14. 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem történt ilyen de szerintem gyakori. A legtöbb kapcsolat alapvetően problémás, nem működik, de a benne élők szemellenzőt vesznek és folytatják tovább. Pl ha valakit megcsal a párja és megbocsát neki..és megy minden tovább vagy utálja a szüleidet de nem foglalkozol vele és mikor közös gyereketek van megtiltja, hogy átvidd hozzájuk... vagy simán idegesít téged, hogy nem kitartó, lusta, esetleg rossz az ágyban... a házassággal ezek nem lesznek jobbak. Nekem sok olyan ismerősöm van akik együtt jártak majd összeházasodtak...együttélésről szó sem volt előtte... Mindenképpen együtt kell élni és nem fél évig... hanem 2-3ig, hogy lásd mi van ha a kezdeti lelkesedés alábbhagy. Könnyű együtt élni egy évig..minden habos torta..de mikor jönnek a szürke hétköznapok és ott maradtok ketten, nincs miről beszélni mert mindent tudtok a másikról, nem történt semmi aznap...ritkulnak az együttlétek, a randik pedig szinte megszűnnek.
2021. jan. 14. 11:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt látom az ismerősi körben, hogy ott gyakoribb az ilyen, ahol 5+ évig voltak jegyesek, együtt éltek, aztán jön az esküvő, és rá 1-2 éven belül válás.

Többnyire azért, mert már előtte se volt minden jó, de azt hitték, hogy esküvő után minden jobb lesz. Vagy a lány kitartóan várja a lánykérést és az esküvőt, és nem akarja észrevenni, hogy ez a kapcsolat nem jó. Megvan a házasság, végre feleség lett, és akkor jön rá pár hónap után, hogy semmi se változik.

2021. jan. 14. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!