Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hányszor kell egy házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor kell egy házasságban elnézni/megbocsájtani a megcsalást? Ismertek olyat, aki emiatt vált? Mi volt a történet?

Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 17:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20:

hogy a Te országodban a gyerektartási hogy megy, azt nem tudom, nálunk biztos nem ítélne túl sok pénzt ha teneked háromszor annyi pénzed meg vagyonod van. Nyilván még így is necces, albérlet mellett, de olyan nem fordul elő sztem hogy valaki hajléktalan lesz a gyerektartási miatt :D Ugyanis az égadta világon semmi se történik a legtöbb országban ha nem fizeted a gyerektartásit, max a feleség ellened fordítja a gyerekeket... de nem fog érte jönni a gyerektartási kommandó és kidobni őt az utcára

nem irigylem amúgy a fazont, de mellesleg nem is értem, aki belevág két gyerekbe úgy h még annyi pénzt sem keres amiből egy albérlet kijön

hol éltek Kínában?

csak azért mert tőlünk Nyugatabbra ha elmegy mosogatónak fél évre, addig meghúzza magát valami ótvar szálláson, hazajön vehet magának egy lakást.

azt azért vedd figyelembe hogy a század elején még pont ilyen helyzetben voltak a nők mint a te férjed. nem válhattak el, mert akkor földönfutók lettek volna. sok nőnek ez telejsen rendben volt, mert szerette a férjét, de sokan meg igencsak megszívták, főleg ha egy iszákos erőszakos férfi lett belőle az évek alatt.

A választás joga szerintem alapvető fontosságú a párkapcsolatban meg úgy az ember életében. Ha nincs valakinek szabad akarata, elveszti emberi mivoltát is szépen lassan.

2020. nov. 23. 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Itt lecsukjak, ha nem fizet. Es nem azt nezik a tartasdij megallapitasanal, hogy en mennyit keresek, hanem azt, hogy a gyerek x osszegbe kerul, es ennek az osszegnek az 50%-a a kulonelo szulot terheli. Fuggetlenul a felek anyagi helyzetetol.

A valasztas joga megvan. Neki is, nekem is. Es mi egymast valasztottuk :)

(Csak szolok, hogy amikor az elso ferjemtol elvaltam, akkor meg nem volt egyetlen hazam sem, es ket honapig egy noi munkasszallason laktunk - ha ott nem fogadnak be, az utcan aludtunk volna. Naponta szamolgattam, hogy mit vehetek meg a fiamnak, es csak neki, mert magamra nem tellett. Megis elkoltoztem es elvaltam a fiam apjatol. A valas utan, az elkoltozestol szamitott 8 honap mulva, egy szal boronddel hagytam el Magyarorszagot - es senki sem vart itt. Amikor atleptuk a hatart, nem tudtam, hol fogunk aludni - de a valasztas az enyem volt. Es jol dontottem. Bocs. Es ezert nem tudom elfogadni a valaszodat. Mert a valasztas joga alapveto fontossagu. Mindig, mindenben. Megcsalom a paromat, vagy sem. Es itt az anyagiak mellekesek. Az anyagiak akkor valnak hirtelen fontossa, amikor a valni akaro hisztizik hogy akkor most ot tartsak el, mert o a szegeny, aki az alkoholistaval el egyutt. Jujj, nem fognak eltartani? Bruhuhuhuhuuuu akkor nem tudok elvalni az alkoholista ferjemtol...? Nnnna nehogy mar sajnaljam, hogy nincs valasztasi lehetosege. - es itt hamis az ervelesed. A valasztas joga mindenkinek megvan. Csak nem mindenki mer vele elni - mert jajhat hajlektalan leszek...jajhat nincs hova mennem... jajhat mit fogok enni... ES????? Dontsd el, mit akarsz - es tegyel azert, hogy megvalositsd. Ha meg ostoba vagy hozza, hogy javits a sorsodon, akkor szenvedj, mert megerdemled.)

2020. nov. 24. 03:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Meg egy: a legkisebb fiam is 18 eves mar, ha akarnam sem tudnam senki ellen forditani. A ferjem pedig nem magyar, meg a gyokerei sem magyarok. Itt kevesebb a megcsalas, a valas, a meggondolatlan "en vagyok a Macso Misi" mentalitas. Talan ezert is vagyok itt boldogabb az elmult 25 ev minden egyes napjan, mint valaha voltam Magyarorszagon, a szinten 25 ev alatt barmikor. En nem mosogatni jottem es aludni egy otvar szallason - ahogy te irtad - es utana visszamenni es venni egy lakast. En boldogan elni jottem, mert ez volt a valasztasom, amikor eljottem az elso ferjemtol egy szal ruhaban, es kijottem ide, egy szal boronddel.
2020. nov. 24. 03:30
 24/24 anonim ***** válasza:

#23: azért az hogy van választásod vagy nincs, nagyon nem mindegy hogy mi a kockázat. Mert te "simán" megléphettél külföldre, nyilván nem kellemes, de a legnagyobb kockázat az volt hogy nem lesz fedél a fejed fölött pár napig, de ugye a munkásszállás miatt még ez se volt olyan nagy kockázat.

Jelenlegi férjed meg ha válni akar, akkor hajléktalan lesz és utána meg nemsokára lecsukják.

Azért a kettő között látok egy kis különbséget...

Persze ha jobban megnézzük, ha nem akar börtönbe menni, ő is elszökhet külföldre, a gyerekekkel. (Ami amúgy szintén egy gyakori fejleménye a "nincs vesztenivalóm" felállásnak) Tényleg ezt tartod a "választás" lehetőségének?

2020. nov. 25. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!