Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hányszor kell egy házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor kell egy házasságban elnézni/megbocsájtani a megcsalást? Ismertek olyat, aki emiatt vált? Mi volt a történet?

Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 17:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem. Igen, sok válást ismerek és nem is bánták meg, aki viszont nem vált el az annál inkább.
2020. nov. 13. 20:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Akinek esze van az egyszer se mbocsájtja meg.

Ismerek ilyen történetet, többet is. A volt tanárom esete mégis a leginkább kiemelkedő. Gyakorlatilag minden új , fiatal kolleginára rárepült, gyakran a felesége jelenlétében is flörtölgetett. A diákok jelenléte sem igazán zavarta, sőt, velük üzengetett az aktuális hölgynek. Ez ment kb 3 évig. Akkor a felesége is megcsalta őt, na az persze már nem tetszett, így gyorsan elváltak.

2020. nov. 13. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

Egyszer se. Kutyából nem lesz szalonna.

Én az elsőnél elváltam, a szakadó esőben nem tudtunk bemenni a házba fiammal, mert ő bent kufircolt. Másnap reggel mentem a bíróságra és beadtam a válópert.

A mostani, második férjemmel nem fenyeget ez a veszély. Írtunk házassági szerződést annakidején, és tudja, hogy ha elválok tőle, akkor ő nem csak hajléktalan lesz, de egyéb problémái is lesznek. Idén szeptemberben ünnepeltük a 23. évfordulónkat, és van két közös fiúnk is.

2020. nov. 16. 07:58
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
A férfnek az összeset, a nőnek természetesen egyet se.
2020. nov. 16. 07:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként de váltam. Mikor kiderült a turpisság még jó pár évet legyűrtünk egy fedél alatt. Gyüjtöttünk a válásra. Közben én már ketesgéltem flörtöltem randizgattam ismerkedtem még meg nem találtam az igazit. És a válásban partnerek voltunk. Nem volt kiabálás stb. Sportszerüen elváltunk.
2020. nov. 16. 08:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolog ez a megcsalás (hűtlenség).

Ahol szerelem van, ott nincs megcsalás.

Ismertem olyan házaspárt ahol több pasival(nem egyszerre) csalta férjet a feleség. Csak az egyik (sokadik) derült ki. A férj, válaszképpen, hasonlóan cselekedett. Elfogadták ezt a helyzetet. A hétköznapokban együtt érzik jól magukat(megszokás?), mint egy szimbiózisban. De együtt vannak, mondhatni, mint jóbarátok.

2020. nov. 16. 10:44
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

#13: " Írtunk házassági szerződést annakidején, és tudja, hogy ha elválok tőle, akkor ő nem csak hajléktalan lesz, de egyéb problémái is lesznek."

Azt hogy? Beletettétek a szerződésbe hogy ilyenkor minden pénze a tiéd? Vagy ennyivel kevesebb a pénze mint neked? Nem dolgozik, te tartod el?

És amúgy nem rossz így? Márminthogy csak azért van veled mert kénytelen? Kicsit olyan ez mint a rabszolgaság. Én sose akarnám, hogy a párom kényszerből legyen velem. Ha meg akar csalni, csaljon meg, nyilván ezzel vége a kapcsolatunknak, de ez még mindig ezerszer jobb, minthogy olyannal legyek együtt akit én kitartok, meg én adom a fedélt a feje fölé és kb egyfajta alárendelt félként kénytelen velem élni és nem szabad akaratából.

Ez sztem olyan mély pszichológiai gondokat indukál pár év alatt az emberben, hogy a megcsalásnál sokkal durvább dolgokat fog csinálni, ha esetleg nem boldog a házasságban.

2020. nov. 16. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
A valas legfobb oka a hazassag. Ez teny ! Aki egyszer megcsalt, az megcsal ujra es ujra ! Vagy tudsz rola, vagy nem, de megcsal ! Nos vagy megtanulsz ezzel egyuttelni, vagy lepj tovabb....
2020. nov. 16. 20:55
 19/24 eakos1 ***** válasza:
17%
Tudjátok, ha valakit IGAZÁN szeretsz akkor annak a legjobbat akarod. A SZÁMÁRA a legjobbat! Az aki azzal fenyeget, hogyha más közelébe mész akkor elhagy, az valójában szeret? Örül ha egy "idegen" az ágyban boldog volt valakivel de ha te éled meg ugyanezt akkor szenved? Akkor az a szeretet ha kevesebbet ad neked mint egy idegennek? Ezen gondolkodjatok el!
2020. nov. 19. 19:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Miutan a vele kotott hazassagba ket extra hazat hoztam (es a harmadikban lakunk), es elegge tetszetos megtakaritasokat csinaltam mar a vele valo kapcsolat elott, ez mindig kulonvagyonnak fog szamitani. Az en havi beveteleim (a munkam es a hazakbol jovo bevetelek) kb. a duplaja az ovenek, ezert o csak a rezsibe szall bele, es a fiuk koltsegeibe - egyebkent semmi kozom az o keresetehez.

Ha elvalnank, o nem tudna kovetelni semmit sem tolem, viszont neki kene fizetni alberletet sajatmaganak (miutan minden hazunk a hazassagkotesunk elott mar az enyem volt, nem kozosen szereztuk, es nem is segitett bele meg felujitani sem), es tetemes gyermektartasdijat kene dizetnie a ket fiu utan.

Lehet, hogy szerinted kenyszerbol van velunk, szerintem azert, mert szeret minket - nagyon sok kozos hobbink van. Miota a fiuk nagyobbak, sokszor van kettesben is programunk - nem hiszem, hogy kenyszerbol lenne velunk.

(nem Magyarorszagon elunk)

2020. nov. 23. 01:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!