Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor kell egy házasságban elnézni/megbocsájtani a megcsalást? Ismertek olyat, aki emiatt vált? Mi volt a történet?
Akinek esze van az egyszer se mbocsájtja meg.
Ismerek ilyen történetet, többet is. A volt tanárom esete mégis a leginkább kiemelkedő. Gyakorlatilag minden új , fiatal kolleginára rárepült, gyakran a felesége jelenlétében is flörtölgetett. A diákok jelenléte sem igazán zavarta, sőt, velük üzengetett az aktuális hölgynek. Ez ment kb 3 évig. Akkor a felesége is megcsalta őt, na az persze már nem tetszett, így gyorsan elváltak.
Egyszer se. Kutyából nem lesz szalonna.
Én az elsőnél elváltam, a szakadó esőben nem tudtunk bemenni a házba fiammal, mert ő bent kufircolt. Másnap reggel mentem a bíróságra és beadtam a válópert.
A mostani, második férjemmel nem fenyeget ez a veszély. Írtunk házassági szerződést annakidején, és tudja, hogy ha elválok tőle, akkor ő nem csak hajléktalan lesz, de egyéb problémái is lesznek. Idén szeptemberben ünnepeltük a 23. évfordulónkat, és van két közös fiúnk is.
Érdekes dolog ez a megcsalás (hűtlenség).
Ahol szerelem van, ott nincs megcsalás.
Ismertem olyan házaspárt ahol több pasival(nem egyszerre) csalta férjet a feleség. Csak az egyik (sokadik) derült ki. A férj, válaszképpen, hasonlóan cselekedett. Elfogadták ezt a helyzetet. A hétköznapokban együtt érzik jól magukat(megszokás?), mint egy szimbiózisban. De együtt vannak, mondhatni, mint jóbarátok.
#13: " Írtunk házassági szerződést annakidején, és tudja, hogy ha elválok tőle, akkor ő nem csak hajléktalan lesz, de egyéb problémái is lesznek."
Azt hogy? Beletettétek a szerződésbe hogy ilyenkor minden pénze a tiéd? Vagy ennyivel kevesebb a pénze mint neked? Nem dolgozik, te tartod el?
És amúgy nem rossz így? Márminthogy csak azért van veled mert kénytelen? Kicsit olyan ez mint a rabszolgaság. Én sose akarnám, hogy a párom kényszerből legyen velem. Ha meg akar csalni, csaljon meg, nyilván ezzel vége a kapcsolatunknak, de ez még mindig ezerszer jobb, minthogy olyannal legyek együtt akit én kitartok, meg én adom a fedélt a feje fölé és kb egyfajta alárendelt félként kénytelen velem élni és nem szabad akaratából.
Ez sztem olyan mély pszichológiai gondokat indukál pár év alatt az emberben, hogy a megcsalásnál sokkal durvább dolgokat fog csinálni, ha esetleg nem boldog a házasságban.
Miutan a vele kotott hazassagba ket extra hazat hoztam (es a harmadikban lakunk), es elegge tetszetos megtakaritasokat csinaltam mar a vele valo kapcsolat elott, ez mindig kulonvagyonnak fog szamitani. Az en havi beveteleim (a munkam es a hazakbol jovo bevetelek) kb. a duplaja az ovenek, ezert o csak a rezsibe szall bele, es a fiuk koltsegeibe - egyebkent semmi kozom az o keresetehez.
Ha elvalnank, o nem tudna kovetelni semmit sem tolem, viszont neki kene fizetni alberletet sajatmaganak (miutan minden hazunk a hazassagkotesunk elott mar az enyem volt, nem kozosen szereztuk, es nem is segitett bele meg felujitani sem), es tetemes gyermektartasdijat kene dizetnie a ket fiu utan.
Lehet, hogy szerinted kenyszerbol van velunk, szerintem azert, mert szeret minket - nagyon sok kozos hobbink van. Miota a fiuk nagyobbak, sokszor van kettesben is programunk - nem hiszem, hogy kenyszerbol lenne velunk.
(nem Magyarorszagon elunk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!