Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevetséges érv ezzel véget vetni egy másfél évtizedes kapcsolatnak: "Nem illünk össze és ennyi idő volt elfogadjam." ?
16 éves kapcsolat. 8 éves házasság. Rengeteg mindenen mentünk keresztül, tisztességesen, hűségesen éltünk, de elfogytunk.
Magányos voltam mellette, nem figyelt rám és a közös gyerekünkre.
Sokszor kértem, hogy változtasson, szánjon ránk időt, de ő ilyen sztahanovista beállítottságú. Februárban kész tények elé állítottam, hogy befejezem vele, ha nem változtat. Újfent semmi nem történt. Egy hónapja elhagytam. Azt hitte csak ijesztgetem, de összepakoltam és eljöttünk anyámhoz.
Nem érti miért nincs több esély, haragszik hogy elhagytam, hogy azt mondtam végérvényes.
Nem érti meg, hogy nem akarom magam és őt sem tovább olyan helyzetbe kényszeríteni, ami nem az egyénisége. Nekem nem elég ennyi szeretet, őt meg nem akarom folyton olyanná tenni ami csak nekem jó, de neki nem jön szívből és nem a természete.
Ha a "próbáld megjavítani" nem működik, akkor csak az elengedés marad.
Kellene egy kis útmutatás, hogy nem őrültség a gondolatmenetem.
Első szakítasom, első komoly kapcsolatom.
Most állítólag megtanulta a leckét és tudna változni. De annyiszor hitegetett már, hogy nem merek benne maradni.
Nem illünk össze. Ez nem elég válóok? Szerinte nem.
Én is így gondolom.
Megint csak megalkudnék és telne az idő. Ő meg visszasüppedne magába.
Most felbüffent egy emlék a kapcsolatunk elejéről. Mikor fél év után egyszer csak kibukott belőlem, hogy szeretlek azt felelte hogy szeret ő is, de nem szerelmes.
15 évig próbáltam szítani a tüzét, hátha megnyílik a szíve de csak nem sikerült. Feladtam.
Megutál. Ez elszomorít.
De mindannyiunkat meg kell mentenem. Kit ettől, kit attól.
Bolond egy helyzet.
Egyébként azt hiszem harmónikusabban és szebben éltünk mint a nagy álag. Csak hát ez ennyit tudott.
Szeretném tisztességesen lezárni, remélem "engedi" és nem fajul el férfiúi sértettségből.
Szerintem viszont egy gyerek nem indok arra, hogy két ember boldogtalan kapcsolatban éljen. Szerintem jól döntöttél!
Ő is olyat érdemel, aki megelégszik azzal, amit nyújtani tud és te is olyat érdemelsz, aki megadja neked azt, amire vágysz.
Két éve még szerettem és szerintem 14 év sem kevés.
Találjon valakit, akit viszont tud szeretni. Olyat viszont nem fog, aki annyira szerette mint én.
Nektek, akiknek elég a párjukból napi két óra gratulálok és kitartás!
14-es: Ilyen stílussal élsz...én csodálkozom, hogy egyáltalán volt feleséged.
Igen, a lángoló szerelem elmúlik, de utána lehet szeretet, tisztelet, odafigyelés, együttműködés. Ezt miért nem lehet szerelemnek hívni? Nem gyengén megkeseredett és nőgyűlölő vagy.
Ahogy elnézlek nem sok hasznos választ adsz.
Kérdező!
Nem fog megváltozni, hidd el. Én nem egy esélyt adtam, kezdetben nagy a lendület, de aztán visszaáll az eredeti helyzet. És minél több esélyt adsz, annál jobban rájön, hogy téged nem kell komolyan venni.
A gyerek már nagy, nem fogja agyoncsapni a válás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!