Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar.Nem érdeklik a gyerekei?
Figyelt kérdés
A férjem válna tőlem.Én nagyon nehezen de beleegyeztem,én még szeretem.Ő már nem lakik itt velünk az anyjánál van.A probléma az hogy őt nem érdeklik a gyerekei.Szószerint mintha megse születtek volna.15.13 éves gyerekek.Nem látogatja őket.A kérdéses válás után ez jobb lesz.4 hete szólt h váljunk.Hétfőre van terminem az ügyvédemhez.Sokan mondjak h várjak a válással de nem értem minek.Eddig ő volt a legjobb apuka férj,most pedig a legrosszabb.2020. szept. 27. 02:12
31/34 anonim válasza:
Egy ember nem hagyja csak úgy magamögött az életét, házát/lakását/főleg ha nő sincs a dolgokban, ráadásul mamahotelba költözni, úgy h hallani sem akar rólad/rólatok. Ez életvitelminőségbeli romlás elég durván. Elege lett belőled valamiért, lehet folyamatosan szapultad, nem hagytad békén, besokallt. Gondolom azt nem mondod el mivel zavartad őt el, csak a reakcióra reagálnak itt is emberek.
32/34 anonim válasza:
Utolsó, elege lett a családosdiból nagy valószínűséggel. Vannak ilyen emberek, akik sok év múltán besokallnak. Válni ugye nem akar egyelőre, meghagyja magának a kiskaput, hogy visszatudjon somfordálni, ha esetleg megunja az egyedüllétet. Az sincs kizárva, hogy talál új nőt idővel, és akkor erőlteti majd a válást. A kérdező helyében én sem adnék neki időt erre. Lelépett, akkor maradjon is ott. A családjával ne szórakozzon már a kénye-kedve szerint. Hozott egy döntést, akkor viselje is a következményeit. Ha a gyerekei meg időközben eltávolodnak tőle a le.szrom viselkedése miatt, akkor meg ne rinyáljon majd utólag.
33/34 anonim válasza:
Menni akar, menjen. Cuccait csomagold be, küldesd az anyjához és kész.
34/34 anonim válasza:
Biztos, hogy nem 4 hete romlott el, ezzel ne is álltasd magadat. Gyerek miatt meg ne is menjen haza, ha Te már nem kellesz neki. Legyetek kicsit külön, ne csesztesd, de szerintem itt már jobb lenne válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!