Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar.Nem érdeklik a gyerekei?
Figyelt kérdés
A férjem válna tőlem.Én nagyon nehezen de beleegyeztem,én még szeretem.Ő már nem lakik itt velünk az anyjánál van.A probléma az hogy őt nem érdeklik a gyerekei.Szószerint mintha megse születtek volna.15.13 éves gyerekek.Nem látogatja őket.A kérdéses válás után ez jobb lesz.4 hete szólt h váljunk.Hétfőre van terminem az ügyvédemhez.Sokan mondjak h várjak a válással de nem értem minek.Eddig ő volt a legjobb apuka férj,most pedig a legrosszabb.2020. szept. 27. 02:12
1/34 anonim válasza:
Mi a kérdés? Érdeklik-e a gyerekei? Nem tudjuk. Kérdezd meg tőle.
2/34 anonim válasza:
Ha válni akar, akkor váljatok el.
3/34 anonim válasza:
Ezt a kapcsolatot ti ketten hozzátok létre, ti ketten tehettek arról is, hogy tönkre ment. Leültek valaha és megbeszéltétek a problémáitokat?
4/34 anonim válasza:
Nah ez a kandur is odapöttyentett pár zabigyereket a következő tinder user-nek... Nyugi lesz még olyan aki csinál még neked pár másik gyereket másik alomba, azt az is tovább áll. Ilyenek ezek kandúrok. Te választottad, te engedtél neki, te szültél neki, te döntésed volt már a kezdetektől kezdve a soksok potenciális partner közül, hogy elfogadod azt is ha lelép a donhujjan egy idő után. A "nem hüde matchó" az nem jó, az unalmas. Akkor most nem lesz unalmas neked sem... Sok sikert.
5/34 anonim válasza:
Remélem azt azért megérted, hogy nem szabad veled maradnia csak a gyerekek miatt.
Lehet hogy azért nem érdeklik a gyerekei, mert épp most szakadt ki a családapa szerepéből, van új barátnője és szeretné újraélni a fiatalságát, nem akarja a gyerekeket "nyűgnek".
6/34 anonim válasza:
Sajnos sok esetben nem érdeklik a férfiakat a gyerekei válás után...ez a tapasztalat ismerősi körben, illetve én is ezt tapasztaltam.:(
7/34 anonim válasza:
Szar embert valasztottál. Ilyen sajnos van, legjobb amit tehetsz, hogy a leheto legtobb pénzt sajtolod ki belole, es termeszetesen a tiéd minden....ez meg megy ahova akar. Forgasd ki mindenéből
8/34 anonim válasza:
Okos nő nem szül és szerető lesz, nem feleség. Kár, hogy te nem voltál okos.
9/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.4 hete tart ez az állapot.Elötte minden rendben volt.Tisztára megbolondult 180 fokos fordulatot vett.Most nem rólunk van a szó.Én elfogadom és tovább lépek ha kell emelt fővel.A gyerekekre rá se néz mintha sose lettek volna.Telefont nem veszi fel.Messengerre nem válaszol.Mármint a gyerekeire,én már nem hivom.16 éves hazasság ment tönkre 4 hét alatt.A gyerekei pedig romokba.Mert szerető gondoskodó apucit vesztettek el.
2020. szept. 27. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!