Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válni akar.Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válni akar.Nem érdeklik a gyerekei?

Figyelt kérdés
A férjem válna tőlem.Én nagyon nehezen de beleegyeztem,én még szeretem.Ő már nem lakik itt velünk az anyjánál van.A probléma az hogy őt nem érdeklik a gyerekei.Szószerint mintha megse születtek volna.15.13 éves gyerekek.Nem látogatja őket.A kérdéses válás után ez jobb lesz.4 hete szólt h váljunk.Hétfőre van terminem az ügyvédemhez.Sokan mondjak h várjak a válással de nem értem minek.Eddig ő volt a legjobb apuka férj,most pedig a legrosszabb.
2020. szept. 27. 02:12
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Nézd ez lehet.Ez igy még mocskossabb velem szemben mert tulajdonképpen nem szólt egy szót sem.

Én elég büszkebtipus vagyok tehát válok.

Viszont a kérdésem a gyerekeimre értettem,fog jobb apuci lenni vagy sem?Ahogy a válaszokat elnézem valszeg ez férfi betegség.Ha nem kell a nő már a gyerekek se.

Na most gyerekeknek elmagyarazni h apuci csak jatszadozott igazából nem kellettünk neki elég necces,nem fogom.Abban bíztam h ez így helyre jön gyerek szempontból.

2020. szept. 27. 12:39
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
21 Ne mondj nekik semmit, akkor se szidd az apjukat, ha így viselkedik. Hamar rájönnek majd maguktól, hogy milyen.
2020. szept. 27. 12:49
 23/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom osztani a nézeteidet.Olyan nincs,hogy férfibetegség.Már csak azért is méltatlannak tartom ezt a kijelentésedet,mert én,a férfi voltam az,aki gondoskodott,és nevelte egyedül a gyerekeit 13,15koruktól!!!És még gyerektartást sem igényeltem hozzá!De elnézem neked,mert nyilván a sértettség beszél belőled.

Lehet,hogy a te férjed nem gondoskodó,én nem ismerem,de ez nem vonatkozik mindenkire.

50F

2020. szept. 27. 12:51
 24/34 anonim ***** válasza:
76%
23 Senki nem mondta, hogy mindenkire vonatkozik. Tisztelet a kivételnek, persze neked is. De a te eseted nagyon ritka.
2020. szept. 27. 13:02
 25/34 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, hogy valaha jobb apuci lesz belőle. Elege lett a kötöttségekből, szabad akar lenni, vagy tényleg új nő van a háttérben.

Az én volt férjem a válás beadása után 1 évig szrt a lánya fejére. Később annyi vàltozott csak, hogy évente 3x ránézett 1-2 órára. 14 évvel a vàlás után is ez a helyzet maradt. És csodálkozik, hogy a mostanra kamasz lányát hidegen hagyja a személye. Ez van, van amit nem lehet helyrehozni már. És ez pont ilyen. 🤷‍♀️Azt kapja vissza, amit adott.

2020. szept. 27. 13:25
 26/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Igazából úgy leszvahigy gondoltam,nem fog apuka lenni,mert nem akar.Hogy ez bűntudat vagy pillanatnyi tudathasadás én nem tudom.A válás beadásával akartam várni mivel ő nem szeretné már beadni,nem akartam a gyerekeket jobban eltasszitani tőle a sürgetésemmel.Tehát válunk.Gyerekeknek mától anyucija apucija leszek.
2020. szept. 27. 14:14
 27/34 anonim ***** válasza:
Ez a pasi szerelmes valaki másba. Azért nem keresi őket, mert lelkiismeret-furdalása van miattuk és miattad. A virág, meg a számok is azért voltak. Azt hitte, majd elmúlik, de nem múlt. Most meg a struccpolitikát tartja a legjobb döntésnek. A válás során viszont kénytelen lesz szembenézni azzal, hogy vannak gyerekei, mivel közben eltelik egy kis idő reálisabban is fog látni, és valószínűleg felveszi a gyerekekkel a kapcsolatot. Kérdés, hogy ők akkor akarják-e még 🤷
2020. szept. 27. 21:24
 28/34 anonim ***** válasza:
Egyértelműen van valakije
2020. szept. 28. 21:59
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem nincs senkije.Na nem azt jelenti hogy nem is lehetett valakije.De momentán nincs.Az anyjánál van.És azzal lakik.Elég szomorú,de a gyerekek miatt muszáj vagyok vele békülőre fogni.Ő hallani se akar arról higy haza jön újra.Szerintetek várjak rá?2 hete lakik külön.4 hete romlott el a viszony.
2020. szept. 29. 01:01
 30/34 A kérdező kommentje:

A család anyós após mellettem áll.Nagyon szeretnék már haza küldeni a felnőtt fiúkat.

Nálam pedig már nagyon várják a gyerekek főleg a lányom.Válni még nem szeretne.De haza jönni se🤷‍♀️

2020. szept. 29. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!