Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik sok gyereket szeretnének és nem érdekli őket a karrier?
Nem kötelező egy nőnek iskola után megházasodni, és máris gyereket szülve otthon élni már 90 éves koráig. Én is szeretnék az egyetemem után munkát, mert nagyon jó érzékem van ahhoz, amit tanulok, és szeretem. Aztán ha a sors másképp hozza a dolgokat, akkor előbb gyerek, és majd meló. Persze ha megtehetjük. Nem fogok a katolikus egyház elvei alapján gyereket vállalni rögtön, mert ez a szokás. Fogunk a párommal, ha tudjuk hogy biztosíthatjuk a jövőjét, persze nem elkényeztetve.
De szerintem nem is kell már 24 évesen babát vállalgatni. Miért? Az ember tanul, hogy dolgozhasson, és megvalósítsa álmait, erre paff, szüljön gyereket. Ez teszi az életet teljesen csak fajfenetartás célúvá. Lehet gyereket szülni egy 29-30 éves nőnek is...így még a gyereknevelés is bebiztosítva lesz, és a nő nem fog 30 éves korára begyepesedett ember lenni, aki majd gyerekszülés után akarja kiélni magát...
Nem hiszem, hogy sokan engedhetik ezt meg magunkak anyagilag.
Valamiből élni is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!