Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktátok lerázni a fiúkat, akik össze szeretnének jönni veletek? De mégis nem szeretnétek őket megbántani?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 11:35
1/7 anonim válasza:
Kedvesen, őszinteséggel... máshogy nem lehet. Így még nem olyan kegyetlen, mondjuk, ha épp másba vagy szerelmes...
2/7 anonim válasza:
Fogjátok már fel lányok, hogy amit mi hallani akarunk az ennyi: Nem jössz be nekem. Ennyi. Tovább lépünk.
4/7 anonim válasza:
például szórakozóhelyen, kamuzom h bocsi, én a lányokat szeretem, megfogom bnőm kezét és eloldalgok xDDD
vagy egy tök ismeretlen csávóra rámutatok és közlöm h ő a pasim xDD
5/7 anonim válasza:
"Bocs, de nem.." :D Fordított helyzetben én is egyértelműen akarnám hallani, nem lennék kíváncsi a félrebeszélésre. :D
6/7 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy párom van, mert ez az igazság. De amikor nem volt, akkor is a kezdetektől megmondtam mindenkinek, hogy én nem akarok kapcsolatot, maximum barátkozni. Akinek nem tetszett, az elfelejtett, akinek így is jó volt, azzal elvoltunk, dumálgattunk.
7/7 anonim válasza:
Az őszinteség a legjobb simán mond meg neki hogy "bocs de nem jössz be".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!