Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit takar a fiúknál az, ha azt mondják hogy aranyos lányt szeretnének?
én lány vagyok de szerintem ezt:
nem egy olyan nőt akarnak, aki nagy mell, nagy fenék, állandóan szexi, mindig mindenki megnézni, és csak d.gni akarja, mert kellemetlen lehet neki is.
egy aranyos lány titokzatos, benne van minden, lényéből fakad a gyönyörűség, stb. :)
utalhat ez a belsőre is, az meg egyértelmű, hogy miért vonzó az "aranyos", mint belső tulajdonság.
megfogalmazni én sem tudom
szerethető olyan kis aranyos na xD
Őőőőő hát ezt szerintem csak egy faszi értheti. Tudod vannak az olyan csajszik, akik nem olyan hűűű de vadítóan nőiesek, hanem olyan természetesek, van bennük valami kislányos báj, és hasonló hatást váltanak ki, mint egy aranyos állatka. Olyan cukik.
Az aranyos csajra egyébként Alyson Hannigan remek példa.
22/F
más szavakkal? Jelenthet csak annyit, hogy szépek a szemei :) Lehet szerethető, kedves, jólelkű, vagy csak jót lehet vele beszélgetni, van egy kis humora, kellemes társaság... vagy olyan jól néz ki, hogy csak jó ránézni :D Ezek közül bármelyik.
segített?
Én arra mondom, hogy aranyos, akinek a külső és a belső harmóniában van. Nagyon stílusosan öltözködik, mindig igényes (ezt most nem a sminkre, precízitásra értem, hanem úgy összességében, nem tudom igazán megfogalmazni). Nálam alacsonyabb egy picit. Vékonyabb testalkatú. Szépen beszél (választékosan kulturáltan, obcén szavak használata nélkül). Egyszerűen amikor ránézek, akkor a kisugárzásától elönt a boldogság és azt érzem, hogy leélném vele az egész életem -feleségül venném. Nem tudom igazán megfogalmazni, ez egy érzés.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!