Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit takar a fiúknál az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit takar a fiúknál az, ha azt mondják hogy aranyos lányt szeretnének?

Figyelt kérdés
Nálatok mit jelent az, hogy aranyos? Mert elég sok helyen találkozok ezzel... csomaón "aranyos" barátnőre vágynak. Mitől lesz aranyos egy lány? Mert pl rám rengetegen mondják, de majdnem szinte csak a lány ismerőseim, fiúk ritkán, ezért kíváncsi lennék...
2012. febr. 16. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

esetlenke, ártatlan, ügyetlen néha, szép arcú,esetleg nem is a legmagasabb, és végtelenül kedves.

Találtam is most egy ilyet, tuti szerelmes belém :D

f18

2012. febr. 16. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ObZvwJaqhBc&feature=related

Nah ilyenek. Csak a valóságba kevesen vannak ezért nézek animét:D

előző voltam

2012. febr. 16. 21:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenkinek a válaszokat:) Néhány dolgot azért megtudtam :D Annak meg örülök ha nem feltétlenül kell nagyon picinek lenni, én 168 vagyok, elvileg átlagos, de szívesen lennék kisebb olyan 10 centivel. Utolsó: én is nézek animéket néha, szóval tudom miről van szó, mondjuk a valóságban szerintem fura lenne ha egy lány ennyire magas hangon nyávogna, legalábbis magyarországon ilyennel még nem találkoztam.. érdekes lenne a mi nyelvünkön szerintem xD
2012. febr. 16. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:

I am the #9.

168 cm az Tökéletes Kérdező!

2012. febr. 16. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
jah a valóságban furcsa lenne:D Nem kicsit... de megszokható:D
2012. febr. 17. 18:15
 16/16 anonim válasza:

Aranyossá válni nem lehet, persze próbálkozhatsz, de ha mondjuk valaki alapból bunkó, annak nem fog menni. De te értelmesnek tűnsz :D Ha adnál egy képet, akkor megmondható lenne könnyedén :D persze még a viselkedés is számít, de nem kérhetem el egy átlagos napod felvételét :)

A lényeg az, hogy ennek a megállapítása csak a fiúknak megy :)

2012. márc. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!