Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a páromat a gyerekei? Miért vissza húzodott, és zárkózott? Miért nincs önbizalma? Miért nem érdekli a szex?
Figyelt kérdés
Párom 20 évesen nősült,mert gyereke lett!Gyerekkora sem volt valami jó!Nem komunikál,csak ha kérdezik,de arra sem őszínte a válasza!Nem szereti dolgait elintézni,mert nem tudja szavakban megfogalmazni!Párkapcsolatában,mindig a nők szedték fel!Nem tud kezdeményezni szexben és azt mondja a szex nem érdekli!Azt mondja szeret,de mintha nem is venne tudomást rólam!Látszik rajta,hogy neki az is elég,ha mosok,főzök,takarítok!Ö csak nettezik,és tévézik,és én sehol sem vagyok,ja de útnna alvás!2013. dec. 13. 12:43
1/6 anonim válasza:
Na egy csaj jól tönkre tette az életét...
3/6 anonim válasza:
inkább azt kéne kérdezned hogy miért vagy vele?
4/6 anonim válasza:
Miért nem ismersz más írásjelet a felkiáltójelen és a kérdőjelen kívül? Pl a pont pont arra való, hogy lezárj egy mondatot.
Amúgymeg a párod depressziós. Vidd el orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Azért kifejthetnéd.
Dolgozik?ő neveli a gyerekeket?Hol az anya?Te ki vagy?
6/6 ASOT válasza:
Ez nekem sem teljesen tiszta.
Most akkor ő elvált és te a 2. párja/barátnője vagy már felesége vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!