Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható az, ha a párotok a válás után egy másik partnerral, vagy partnertnak megcsinálja azt, amit nektek nem akart?
Gondolok itt most elsősorban az ágybéli dolgokra. Exem ismerkedik most egy férfival, mint kiderült, és a tag eléggé nyomulós, komoly szexuális utalásokat is tesz. Aztán (mindegy hogyan) kiderítettem, hogy az egyik hölgy ismerősétől kapott 1-2 sexshopos linket.
Na most erről arra merek feltételezni, hogy készül valamire, amiért én kb. hát nem könyörögtem, de megjegyeztem többször, hogy örülnék legalább egy harisnyának, de ebből kb. nem lett semmi.
Azért esik nekem ez egy picit rosszul, mert ha pl változtat a szexhez való hozzáállásán, akkor lehet ma együtt lennénk. Nyilván az én oldalamon is megvan a sár, ami miatt szétmentünk. Erre most egy pár hetes ismerkedés alatt ilyenekre jövök rá. Tehát ha belegondolok abba, hogy mással mindenhol is fog keffenteni, akár mindenféle szexi ruhácskában, hát nem tudom. Kidőlnék az erkélyről.
Miért tartom vele a kapcsolatot, vagy beszélek vele? Mert van egy közös gyerekünk, pláne kicsi még, és emiatt alapvetően beszédes viszonyban maradtunk. Alapvetően jó a viszony köztünk, a válás sem volt egy anyázós sárdobálós.
Szóval ezt így hova tegyem? Engedjem el, sz@rjam le? Oké. Jó, a múlt az múlt, nyilván egy új kapcsolat mást hoz, stb. Én nem kezdtem el ismerkedni, "nőzni", nem érzem magam erre még befogadónak.
Én nem foglalkoznék ezzel.
Nyilván valamit neked azért nem tett meg, mert már nem volt neki fontos, hogy neked örömet szerezzen vele. Vagy nem voltál elég ügyes, hogy rávezesd arra, amit szerettél volna. Vagy önző voltál, s neki nem volt
öröme az együttlétben. Vagy már az előzmények (esetleg viták, közömbösséged, stb.) elvette a kedvét a fantáziadúsabb együttléttől. Ki tudja?
Az új valamivel elvarázsolta.
De az is lehet, hogy az informátorod hazudik.
Semmi közöd már a magánéletéhez.
Már csak ahhoz van közöd, hogy hogy bánik a közös gyermeketekkel.
Hasonló a sztori, exemnél nem voltam hajlandó hormonális fogamzásgátlót használni, a mostani páromnál igen.
Egyszerűen más volt a körítés meg én is másképp álltam a témához. Ő nem erőltette, nem nyaggatott vele, célzást sem tett rá, nyávogás nélkül húzott mindig gumit, emiatt szívesebben is álltam rá magamtól a témára, nem éreztem nyomasztónak. És osztozott a félelmeimen, mikor utánajártam a témának és találtam számomra szimpatikus megoldást. Meg igazából teljesen más a kapcsolatunk mélysége, sokkal többet letett a kapcsolatunkba ahhoz, hogy ne érezzem úgy, hogy kényelmesen tehetek ezzel egy próbát és velem marad akkor is, ha tapasztalok olyan mellékhatásokat, amitől féltem.
Minden kapcsolat más. Tanulj belőle inkább, ne az exeddel foglalkozz, hanem azzal, hogy legközelebb máshogy viselkedj.
#3 leirta, mas pasi mast hoz ki belolem, jobban beindit, szivesebben megteszem, a ferjem bebujt a melleim koze nezett nagy bociszemekkel h naaa ugyubugyu, hat nem hozta ki belolem a vadmacskat. Aztan jott h bezzeg a szeretoje hagyta az analt. Mondom bakker sosem kerted, mindig egyutt rohogtunk rajta.
Minden kapcsolatban maskent mukodunk, plusz ne feledd hogy kapcsolatotok elejen te is jobban odatetted magad, o is.
Az uj parom ugy inditott hogy kuldetett postan egy doboz szexjatekot es fehernemut, izgi volt, kiprobaltuk, sokkal valtozatosabb is a nemi eletunk.
5 *a ferjem bebujt a melleim koze nezett nagy bociszemekkel h naaa ugyubugyu, hat nem hozta ki belolem a vadmacskat. Aztan jott h bezzeg a szeretoje hagyta az analt. Mondom bakker sosem kerted, mindig egyutt rohogtunk rajta.
Ezen behaltam:xDD
Ment a zöld neked:D
Ilyen nálam is van/volt, de nem tudatosan, és mindkét irányba... tehát volt amit az exemmel imádtam, a párommal most nagyon nem kívánom, illetve volt amit az exemmel nem akartam, most meg imádom.
Nem tudom megmagyarázni, más partner, más kapcsolat, más az egész. El is telt x idő, egyszerűen én magam is más lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!