Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás kisbaba mellett?
Jól gondolod. És ne hallgass a családodra. Eléggé leadják a mércét. Amúgy is, meg fognak nyugodni idővel.
A férjed az alkoholista mintaapa ilyen, ezért is ragaszkodik ennyire az anyjához. Pótlékok egymásnak. De nem, nem kötelességed eltűrni.
Tudsz külön költözni és a saját lábadon megállni?
Aha, szóval a faszi a hibás mindenért, te meg vagy az áldozat. Te magad is leírtad egyébként, hogy aki megváltozott, az te vagy, a hapsi ugyanolyan, mint eddig volt. Kérdezem én: miért nem gyerekvállalás előtt léptél le, ha annyira mehetnéked van? Pár hónapos a gyerek, a problémáitok meg 7 évesek. Miért kell egy gyereket is megnyomorítanotok? Ha a hapsinak pszichológusra van szüksége, akkor szerintem neked is, mert értelmes nő ilyen helyzetben nem vállal gyereket.
Csak azt gondold végig, hogy a SAJÁT CSALÁDOD sem áll melletted. Ennek bizony oka van.
Tisztázzuk, én soha nem fenyegetőztem öngyilkossággal. Neki ajánlottam emiatt pszichológust amiatt, hogy minden problémára bedobja az öngyilkoskártyát, de nem emlékszik ezekre a dührohamokra.
A családom amiatt van mellette, mert apám megcsalta anyámat, sokszor, és szerintük, ha egy férfi ezt nem teszi, mintaapa... Játszani nagyon tudja a támogató férjét, szigorúan mások előtt csak.
Külön sajnálom a minek kellett széttenni a lábam kommentelőket, szar dolog lehet ilyen lelkivilággal élni. Rádöbbenhettem volna régebben, hogy ebből nincs kiút, hiába ígéri, nem fog megváltozni, igen. De a gyerek már megszületett, nem ő lenne az első, aki elvált családban nő fel, most már azt kell nézni, most mi a legjobb neki, nem, hogy mi lehetett volna.
Kedves 2. kommentelő, köszönöm a válaszod!
Szerencsére van hova mennem, el tudom magunkat tartani (ahogy éveken át én tartottam el a férjemet is).
Elképesztően szánalmasak a "minek kellett..." és "gondoltál volna erre, mielőtt..." hozzászólók. Ők azok, akik attól érzik magukat jobbnak, hogy kioszthatják a kérdezőt, még rúgnak is egyet rajta.
Nyilván nem szándékosan hozta magát ilyen helyzetbe, sajnos megesik, hogy későn döbbenünk ár dolgokra, és arra, hogy ez nem fog változni.
Nagyon alacsony a mérce, amit a szüleid állítottak, igenis jogod van egy támogató társra. A gyereknek nem érdeke, hogy olyan családban nőjön fel, ahol az egyik szülő állandóan öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor inkább egyedül neveld, de békében, szeretetben. Nyilván nem ez az ideális, de most nem a múlton kell sajnálkozni, hanem ebből a helyzetből a legjobbat kihozni.
Ha elfordulnak tőled a szüleid, akkor az az ő szegénységük.
Nézz előre, a gyereked és a saját boldogságot legyen a legfontosabb számodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!